اسبابکشی در هر زمان از سال که پیش بیاید با استرس و اضطراب همراه است. در طول 9 ماه بارداری این احتمال وجود دارد که با اسبابکشی خواسته یا ناخواسته روبهرو شوید و به این ترتیب نگرانی و دلواپسی بیشتری را تجربهکنید. در صورتیکه در دوران بارداری هستید و به زودی باید اسباب و اثاثیه را جمع آوری کرده و برای ورود به خانه جدید آماده شوید دانستن این نکات به شما کمک می کند که با آرامش بیشتری کارهای خانه را به پایان برسانید و با شادی بیشتر راهی خانه جدید شوید.
1. همه کارها را روی کاغذ بیاورید
در دوران بارداری ممکن است به دلیل شرایط جسمی خاصی که برایتان پیش آمده زمام امور خانه از دستتان در برود و بی نظمیهایی در گوشه و خانه دیدهشود. علاوهبراین شاید جزو افرادی باشید که کارها را مرتب به تعویق میاندازید و انجامشان را به دقیقه 90 موکول میکنید. دراینصورت مدیریت اوضاع خانه با دشواریهایی همراه میشود. بههمیندلیل به شما توصیه میکنیم با توجه به اوضاع جدید کاریکنید که هورمونهای استرسزا در بدن شما کمتر ترشحشود. یک پیشنهاد خوب این است که یک کاغذ و قلم بردارید و فهرستی از کارهای مربوط به اسبابکشی را یادداشت کرده و اولویتها را تعیینکنید. برای انجام هر کدام از کارها ضربالعجلی تعیینکنید. این فهرست را جایی جلوی چشمتان قرار دهید و هر کدام از کارها را که به پایان رساندید، جلوی آن علامت بزنید.
2. از چند هفته قبل کارتنها را آماده کنید
در صورتیکه مهلت اجاره خانه شما به زودی به پایان میرسد و میدانید که باید خانه را تخلیهکنید چند هفته قبل از پایان قرارداد بهفکر پرکردن کارتنها باشید. البته این کار را با احتیاط انجامدهید و حتما از اطرافیان کمک بخواهید. بهتر است خودتان بیشتر وظیفه مدیریت اوضاع را بر عهده داشتهباشید و کمتر دست به کارتن شوید! روی هر کدام از کارتنها بنویسید که داخلشان چه چیزهایی قرار دارد و با یک ماژیک قرمز مشخصکنید که قرار است هر کدام از کارتنها به کدام بخش خانه جدید بروند. دراینصورت در روز اسبابکشی هدایت کارگران سادهتر میشود.
3. تعارف نکنید
اگر یکی از دوستان یا اقوام داوطلب شد که در جمعآوری وسایل به شما کمک کند، دست یاری او را ردنکنید! تعارفات روزمره را کنار بگذارید و پذیرای یاری دیگران باشید. وانمود نکنید که قوی و سالم هستید و به کمک نیازی ندارید. حتی اگر از لحاظ جسمی در شرایط خوبی به سر میبرید باز هم از کمکهای دیگران استقبال کنید.
4. در مورد محله جدید اطلاعاتی بدستآورید
قبل از اینکه در خانه جدید مستقر شوید از طریق اینترنت یا پرسوجو از اطرافیان در مورد محله یا شهر تازه، اطلاعاتی کسبکنید. گشتوگذار حضوری در محل و آشنایی با فروشگاههای موادغذایی، رستوران، بانک، کافیشاپ، پارک، باشگاهورزشی، باشگاههای مادروکودک و… به شما کمک میکند نسبت به این محله جدید حس بهتری داشتهباشید. وقتی بدانید که چطور در طول روز قادر به تامین نیازهای خودتان هستید استرس کمتری به سراغتان میآید و کنترل اوضاع برایتان راحتتر میشود.
5. با مراکز درمانی محل جدید آشنا شوید
در محله جدید آدرس مراکز درمانی و درمانگاهها را پیداکنید تا اگر دستبرقضا مشکلی برایتان پیشآمد، از بابت دسترسی به پزشک نگرانی نداشتهباشید. اگر پزشک شما در شهر یا محله دوری قرار داشته و دسترسی به او دشوار است در مورد معرفی مراکز و پزشک متخصص از او سوال کنید. شاید هم پزشکتان در منطقه جدید مطب دیگری داشتهباشد. از اینرو در مورد این نکته هم پرسوجوهای لازم را انجام دهید. درصورتیکه بهدلیل دوری مسیر تصمیم به تعویض پزشک گرفتید حتما یک کپی از مدارکتان را بههمراه داشتهباشید.
6. خودتان را فراموشنکنید
وقتی به روز اسبابکشی نزدیک میشوید شاید مشغله شما به قدری زیاد شود که خودتان را از یاد ببرید. درست که در چنین شرایطی احتمال دارد کارهای زیادی را پیشرو داشتهباشید اما مهم است که رسیدگی به خودتان را از یاد نبرید. همچنان غذاهای خوب و مقوی بخورید، زمانی را برای پیادهروی روزانه در نظر بگیرید، تمرینات یوگا انجام دهید و در مجموع از خودتان غافل نشوید و سلامتی جنین را به خطر نیندازید.
برگرفته از سایت: نینی سایت