نی نی سایت:لبو علاوه بر رنگ قرمز و مزه شیرینش حاوی خواص و فواید بسیار زیادی است که با جا دادن آن در برنامه غذایی میتوان از بسیاری از بیماریها و اختلالات جلوگیری کرد. هر چه رنگ لبو قرمزتر باشد خاصیت آنتیاکسیدانی بیشتری دارد. استفاده لبو در سالاد باعث افزایش اشتها میشود و نوشیدن آب کدو مثانه را تقویت کرده و بیماریهای پوستی را کاهش میدهد. لبو سرشاز از املاح معدنی همچون آهن، پتاسیم، فسفر، منیزیم و کیسیم است. علاوه بر این لبو به علت داشتن فیبر چربی سوزی مناسب نیز محسوب میشود.
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
برگرفته از سایت: نینی سایت