ذرت و لوبیای داخل این سالاد بیش از 13 گرم فیبر دارد و برای بهبود یبوست دوران بارداری بسیار مفید است. همچنین دانه های ذرت دارای لوتئین بوده و برای رشد چشم جنین بسیار مهم است و گوجه فرنگی منبع بزرگ از ویتامین ث است.
مواد لازم برای دسر:
–پوست لیمو ترش رنده شده: یک قاشق چایخوری
–آب لیمو ترش: 6 قاشق سوپخوری
–پوست لیمو شیرین رنده شده: یک دوم قاشق چایخوری
–آب لیمو شیرین: 2 قاشق غذاخوری
–فلفل کبابی خورد شده: 2 قاشق چایخوری
–روغن هسته انگور: 2 قاشق غذاخوری
–گشنیز خورد شده: یک دوم قاشق غذاخوری
–نعنا خورد شده: 1 قاشق چایخوری
–عسل: یک دوم قاشق چایخوری
نمک تصفیه شده: یک دوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای سالاد جوجه:
ذرت پوست کنده شده: 4 عدد
گوجه فرنگی مینیاتوری دو نیم شده: 250 گرم
–لوبیا قرمز خیس شده و خشک شده: 100 گرم
سینه مرغ خور شده و کباب شده : 2 فنجان
–مغز کاهو: 2 فنجان
طرز تهیه:
در داخل یک کاسه، تمام مواد لازم جهت تهیه دسر را ریخته و با هم مخلوط می کنیم.
سپس ذرتها را در داخل یک قابلمه ریخته و روی آنها را آب می ریزیم تا جائیکه روی ذرتها را بگیرد. ذرتها را با شعله بالا روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و به مدت 2 تا 4 دقیقه اجازه بدهید تا بپزد. ذرتها باید نرم شود. ذرتها را از آب خارج کنید و اجازه دهید تا آب آنها برود.
با استفاده از یک چاقو تیز، ذرتها را از داخل چوب خارج کرده و داخل یک کاسه می ریزیم. سپس لوبیا و مرغ و نیمی از دسر را به آن اضافه می کنیم. آنها را با استفاده از قاشق مخلوط می کنیم . سپس گوجه فرنگی های مینیاتوری را به آن اضافه کرده و مجدد تمام مواد را مخلوط می کنیم.
میزان مواد مغذی که در این غذا وجود دارد:
کالری: 458، پروتئین: 36 گرم، کربوهیدرات: 68 گرم، چربی اشباع شده: 8 گرم، کلسیم: 72 میلی گرم، آهن: 3.9 میلی گرم، فولیت: 264 میکروگرم، فیبر: 13 گرم
برگرفته از سایت: نینی سایت