باورهای نادرست در مورد ضدآفتاب کودکمان

باورهای نادرست در مورد ضدآفتاب کودکمان

پوست کودک شما بسیار حساس تر از پوست شماست. از این رو باید مراقبت ویژه ای از آن داشته باشید. باورهای نادرستی درباره مصرف ضدآفتاب برای کودکان وجود دارد که در این مطلب قصد داریم این موضوع را شفاف سازی کنیم.
 : کودکان نیازی به ضدآفتاب ندارند چراکه پوستشان دائم در حال بازسازی است.
 : پوست کودکان حساس تر از پوست بزرگسالان است و به مراقبت ویژه ای نیاز دارد. مراقبت از پوست لطیف کودکان، نوید بخش داشتن پوستی سالم در بزرگسالی آنهاست. بنابراین هرگز نسبت به کرم ضدآفتاب زدن کودکانتان بی توجه نباشید. سوختگی پوست در اثر آفتاب در کودکان، آسیب بزرگتری نسبت به بزرگسالان می زند.




: با SPF بالا کودکم در امان است
: این باور درست نیست. در حقیقت SPF یا همان فاکتور محافظت‌کننده در برابر آفتاب یک نشانگر زمان است! به این معنی که نشان می‌دهد با استفاده از ضدآفتاب، مدت آفتاب‌سوختگی در مقایسه با پوست بدون محافظ چقدر بیشتر می‌شود. فرض کنید در یک روز آفتابی تابستان، پوست کودک شما بعد از 5 دقیقه در مقابل آفتاب قرمز شده و می‌سوزد. در چنین حالتی اگریک کرم ضدآفتاب با SPF 10 روی پوست او بمالید، این زمان به 50 دقیقه افزایش می‌یابد. بنابراین با ضدآفتاب هم بعد از گذشت 50 دقیقه پوست کودک شما می‌سوزد. بنابر این استفاده از کرم ضدآفتاب به معنای ماندن زیر آفتاب تند تابستان آن هم به‌مدت طولانی نیست. یادتان باشد کرمی که استفاده می‌کنید باید دست کم SPF 30 داشته باشید و هر 2 ساعت یک بار تجدید شود.




 : میزان محافظتی که از پوست کودکم می‌کنم، دقیقا معادل SPF نوشته شده روی کرم است
 : باید بگوییم که این باور هم غلط است. ممکن است روی کرم نوشته شده باشد. SPF 30 اما حقیقت آن است که این مقدار محافظت بستگی به میزانی از کرم دارد که روی پوست کودک‌تان می‌مالید.  اگر کرم را به اندازه لازم استفاده نکنید، این مقدار محافظت به دست نمی‌آید و ممکن است شما معادل یک کرم ضد‌آفتاب با SPF 20 یا 10 پوست فرزندتان را در مقابل آفتاب ایمن کرده باشید. یک راه خوب برای پی بردن به این‌که ضد‌آفتاب را به میزان کافی روی پوست زده‌اید یا نه، آن است که وقتی مقدار دیگری ضدآفتاب روی پوست می‌مالید، آن را جذب نمی‌کند.




 : ضدآفتاب خودمان برای کودکمان خوب است
 : کودکان بواسطه پوست حساس و نازکشان، می بایست محصولاتی کاملا ایمن استفاده کنند و کرم ضدآفتابی که برایشان استفاده می شود، باید دارای خصوصیاتی باشد که در بزرگسالان الازامی نیست. مثلا کرم ضدآفتاب کودک حتما باید هایپوآلرژنیک باشد یعنی اینکه عاری از مواد آلرژی زا باشد. بهتر است ضدآفتاب کودک فاقد اسانس باشد چراکه اسانسها غالبا حساسیت زا هستند.




 : در روزهای ابری نیازی به ضدآفتاب زدن برای کودکمان نیست
 : بیش از 80% اشعه UV خورشید در روزهای ابری به زمین می تابد و مانند روزهای آفتابی باید از پوست کودکمان در چنین روزهایی نیز محافظت کامل با ضدآفتاب داشته باشیم.



 برای مطالعه مقالات و دریافت اطلاعات بیشتر به سایت الارو مراجعه فرمایید.
تهیه و تنظیم : واحد تحقیق و پژوهش الارو

برگرفته از سایت: نینی سایت

دیدگاه شما

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.