ساعت خشم چه ساعتی است؟ زن و شوهرها بخوانند

ساعت خشم چه ساعتی است؟ زن و شوهرها بخوانند

نی‌نی سایت: تانیا سعادتیان، کارشناس ارشد روانشناسی بالینی – رسیدن به آرامش یکی از و حفظ آن یکی از نشانه‌های یک زندگی موفق زناشویی است و عصبانیت‌ها و پرخاشگری‌های بی موقع عواملی هستند که در تیره و تار شدن این آرامش نقش مهمی ایفا می‌کنند. آیا می‌دانستید در برخی از ساعات شبانه روز آمادگی بیشتری برای بگومگو با همسر و حتی فرزندانتان را دارید. با ما همراه باشید تا بدانید ساعت خشم چه ساعتی است و چطور باید آن را به سلامت طی کنید؛ بدون اینکه خدشه‌ای به زندگی مشترکتان وارد شود.


ساعت 6 صبح: در ساعات اولیه صبح خشم و عصبانیت در کمترین حد ممکن است زیرا عوامل ایجاد عصبانیت چندان وجود ندارد و به دلیل وضعیت فیزیولوژی بدن کمترین میزان هورمون سروتونین در بدن ترشح می‌شود و به همین دلیل آرامشی نسبی در جسم و روان برقرار است. البته ورزش صبحگاهی نیز تا حد زیادی در پیشگیری از عصبانیت‌های به جامانده از اتفاقات روز قبل و بی‌خوابی شبانه موثر خواهد بود.


ساعت 7 صبح: نباید فراموش کنیم در صورت کاهش قند خون و نزدیک شدن به ساعت صرف صبحانه احتمال بروز عصبانیت شدت می‌گیرد و می‌تواند به بروز خشم منتهی شود. بنابراین خوردن صبحانه اولین قدم برای کنترل خشم و عصبانیت در طول روز خواهد بود. پس سر مسایل کوچک مثل گرم کردن نان با همسر یا فرزندتان بحث نکنید که می‌تواند به یک جنجال خانوادگی بی‌دلیل تبدیل شود.




ساعت 8 تا 10 صبح: بسیاری بر این باورند این بازه زمانی می‌تواند بیشترین میزان بروز خشم را به دنبال داشته باشد زیرا اوج ساعت ترافیک شهری است و ترافیک عامل مهمی در بروز عصبانیت‌ها محسوب می‌شود. از طرفی گوش دادن به موسیقی‌های خشن مثل انواع راک حین رانندگی مزید بر علت می‌شود و در کنار بحث ترافیک و آلودگی صوتی آستانه تحمل را تا حد زیادی کاهش می‌دهد و زمینه ساز بروز خشم و عصبانیت افراد می‌شود. در این ساعت از روز از تلفنی حرف زدن با همسرتان خودداری کنید.


ساعت 11 تا 1 ظهر: اگر ساعات اولیه شروع کار روزانه با بحث و درگیری همراه باشد به راحتی بستر بروز خشم فراهم می‌شود و اگر فرد گرسنه باشد، شدت عصبانیت هم افزایش می‌یابد. بنابراین خوردن به موقع وعده ناهار و پیشگیری از کاهش قند خون موجب کاهش میزان بروز عصبانیت در محل کار خواهد بود.


ساعت 1 ظهر تا 4 بعداز ظهر: معمولا در این ساعات شبانه روز احتمال بروز خشم و عصبانیت چندان زیاد نیست و کمترین نزاع ها در این ساعات رخ می‌دهد. اما همچنان مصرف میان وعده برای جلوگیری از کاهش میزان قند خون توصیه می‌شود. البته در فصول گرم و به واسطه دمای هوا افراد در این ساعات آمادگی بروز خشم و عصبانیت را دارند و با کوچکترین اتفاقی خشمگین می‌شوند. بنابراین در فصل تابستان باید به این نکته توجه داشت.


ساعت 4 بعد از ظهر تا 6 بعدازظهر: از این بازه زمانی تحت عنوان ساعات خشم یاد می‌شود چرا که ساعات اوج ترافیک شبانگاهی است و خستگی روزانه و آلودگی هوا هم مزید بر علت می‌شود و فرد با کوچکترین تلنگر عصبانی می‌شود و خشم خود را بروز می‌دهد.


ساعت 6 بعدازظهر تا 7 شب: در این ساعات خستگی روزانه به اوج خود می‌رسد و میزان بروز خشم هم افزایش می‌یابد. این ساعت معمولا زمانی است که همه خسته از سرکار به خانه برمی‌گردند. پس مراقب بحث‌های ساده باشید تا کدورتی ایجاد نشود.


ساعت 8 شب: با نزدیک شدن به زمان صرف شام و کاهش قند خون، آستانه تحمل افراد کاهش می‌یابد و اگر عوامل بروز خشم ایجاد شود، فرد عصبانیت خود را بروز می‌دهد.


ساعت9 تا 10 شب: هر چه به زمان خواب و استراحت نزدیک می‌شویم، از میزان تنش‌ها کاسته می‌شود و شاهد کمترین میزان بروز خشم افراد خواهیم بود  اما اگر در طول روز خشمگین شده باشیم این خشم ممکن است تا فردای آن روز هم ادامه پیدا کند و صبح روز بعد با خشم خفته‌ای از خواب بیدار شویم. از طرفی تماشای فیلم‌های خشن تلویزیونی نیز به طور مستقیم روی سلامت روانی افراد موثر است و میزان ترشح سروتونین را افزایش می‌دهد و زمینه را برای بروز عصبانیت فراهم می‌کند. بنابراین برای کاهش میزان خشم در این ساعات گوش دادن به یک موسیقی ملایم و تماشای برنامه‌هایی که زمینه خشونت ندارند، توصیه می‌شود. اگر قرار است درباره موضوعی با همسرتان صحبت کنید این ساعات بهترین زمان ممکن است.


ساعت 11 شب: اگر بخواهیم خواب بی تنش و آرامی داشته باشیم باید مقدمات لازم برای خواب شبانه فراهم شود چرا که یک خواب آشفته مقدمات عصبانیت روز بعد را فراهم می‌کند. بنابر این توصیه می‌شود که قبل از خواب حتما یک لیوان شیر گرم بخورید و محیط خانه را از نظر تهویه و نور بررسی کنید تا خوابی آرام داشته باشید.


ساعت 12 شب تا 4 صبح: شاید فکر کنید زمانی که در خواب هستید، هیچ عاملی برای بروز خشم در شما وجود ندارد اما کاملا اشتباه می‌کنید چرا که اگر محیط خواب شما عاری از هر گونه سر و صدا و نور اضافی باشد، خواب آرام و بی تنشی خواهید داشت و یک روز پرتنش را تجربه نخواهید کرد.


ساعت 5 صبح: این ساعت برای بسیاری از افراد زمان نیایش و راز و نیاز با خداست و تاثیر به سزایی در آرامش روحی افراد دارد و بسیاری از متخصصان بر این باورند عبادت صبحگاهی تا حد بسیار زیادی در کاهش تنش‌ها و عصبانیت های روزانه موثر است و آستانه تحمل افراد را افزایش می‌دهد.

برگرفته از سایت: نینی سایت

دیدگاه شما

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.