کباب خورها فشارخون می گیرند

کباب خورها فشارخون می گیرند

نی نی سایت: اگر عادت به کباب کردن گوشت و مرغ و ماهی روی منقل دارید و فکر می‌کنید غذای سالمی می‌خورید، سخت در اشتباهید؛ چون به گفته پژوهشگران کسانی که گوشت، مرغ و ماهی را کباب می‌کنند، در معرض بالا رفتن فشارخون قرار دارند.
البته نوع کباب کردن و برشته کردن غذا مهم نیست و در واقع این دمای بالای طبخ است که باعث ایجاد این مشکل می‌شود: «احتمالا اگر افراد مصرف غذاهای کاملا پخته را کنار بگذارند و از طبخ غذا روی شعله مستقیم و زیاد بپرهیرند، فشارخون شان کاهش می‌یابد.»
بر اساس این مطالعه که در دانشگاه هاروارد انجام شده، افرادی که گوشت را به صورت کاملا پخته مصرف می‌کنند، به مدت 12 تا 16 سال، 15 درصد بیشتر از دیگران در معرض فشارخون بالا قرار می‌گیرند.
به گفته این محققان، مواد شیمیایی که موقع طبخ گوشت روی حرارت زیاد تولید می‌شود، سرطان زا است و تنش اکسایشی، التهابت و مقاومت به انسولین را تشدید می‌کند و احتمالا در ادامه این مسیر، منجر به افزایش فشارخون می‌شود.
بنابراین همانطور که به کاهش مقدار گوشت در رژیم غذایی‌تان فکر می‌کنید، به نوع طبخ و مدت زمان آن هم توجه کنید.

برگرفته از سایت: نینی سایت

برچسب ها:
! هشدار ! تجويز و تعيين دوز دارو به عهده پزشک مي باشد و دارو لایف مسئوليتي در خصوص مصرف خود سرانه دارو ندارد .
بعضی از قسمت ها و اطلاعات دارویی به روز نیست در صورت بروز مغایرت از فرم ارسال گزارش که در زیر آمده است گزارش خود را ارسال کنید
فرم ارسال گزارش
سوالات ، تجربه و... را در قسمت دیدگاه برای ما بنویسد تا دیگران هم استفاده کنند
دیدگاه شما

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.