نی نی سایت به نقل از سلامت نیوز: از مهمترین علتهای لکهبینی در این دوران، میتوان به بیکیفیت بودن نطفه تشکیل شده و در نتیجه احتمال سقط یا خوب نبودن محل کاشته شدن جنین بهخصوص بارداری خارج رحمی اشاره کرد.
دکتر هایده سمیعی،متخصص زنان و زایمان و عضو هیاتعلمی دانشگاه علومپزشکی تهران در هفته نامه سلامت نوشت: لکهبینی در روزهای اول بارداری که با درد یا علائم دیگری همراه نیست، بهخصوص اگر مشکلی در سونوگرافی دیده نشود، اهمیت زیادی ندارد.
لازم است بدانید وقتی نطفه تشکیل شده از داخل لولههای فالوپ به رحم منتقل و کاشته میشود، مخاط رحم واکنشی نشان میدهد که باعث بروز لکهبینی مختصر میشود. این اتفاق مصادف با روزهایی است که خانم هفتهای است عادت ماهیانهاش دو هفته به تاخیر افتاده است. در این شرایط سونوگرافی کاملا طبیعی است و جنین داخل کیسه جنینی مشاهده میشود، بنابراین این لکهبینی یک پدیده فیزیولوژیک است و اهمیت چندانی ندارد، اما سایر لکهبینیهای اوایل بارداری ممکن است علائم مهمی باشند و باید جدی گرفته شوند.
از مهمترین علتهای لکهبینی در این دوران، میتوان به بیکیفیت بودن نطفه تشکیل شده و در نتیجه احتمال سقط یا خوب نبودن محل کاشته شدن جنین بهخصوص بارداری خارج رحمی اشاره کرد. اگر بارداری خارج رحمی باشد، معمولا لکهبینی با دردهای زیرشکمی همراه است. گاهی هم لکهبینی نشاندهنده این است که سطح هورمونهای مترشحه از تخمدان برای حفظ و ادامه بارداری کافی نیست. در این صورت خانم باید هورمون جایگزین پروژسترون دریافت کند.
گاهی هم لکهبینی اوایل بارداری ناشی از جفت یا جنین غیرطبیعی است؛ مانند بارداری مولار که به آن «بچهخوره» هم گفته میشود. به هر حال هر گونه لکهبینی در اوایل بارداری باید بررسی شود.
برگرفته از سایت: نینی سایت