پدرانه‌های مدیر کل در اینستاگرام

پدرانه‌های مدیر کل در اینستاگرام

نی‌نی سایت: شاید تا چند روز قبل افراد محدودی در کشور با سید ناصر محمودی، مدیر کل اقتصاد و دارایی همدان آشنا بودند اما امروز به لطف شبکه‌های اجتماعی این اسم برای بسیاری آشنا شده است، آن هم به بهانه عکسی که چند روز قبل او در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرده بود. عکسی که چهره یک پدر را فرای عناوین و مسئولیت‌های دولتی او نشان می‌داد؛ پدری که بیرون از خانه هر وجهه‌ای داشته باشد در فضای خانواده و نزد فرزندانش پدر است و وظایفی دارد که باید به آنها عمل کند.
در این عکس جالب و زیبا که در پارک ارم همدان گرفته شده است، محمودی پسر و دختر نوجوانش را قلمدوش کرده و با هریک جداگانه عکس گرفته است. عکسی که در آنها لبخندهای بزرگ پدر و فرزندان جلب توجه می‌‌کند و انرژی مثبت و حال خوش آنها را به بیننده منتقل می‌کند. محمودی خودش در توضیح نوشته: «وقتی پدر مجبور می‌شود به تلافی روزهایی که نبوده جبران مافات کند…» و شما می‌توانید با در کنار هم گذاشتن این جمله با عکس‌هایی که ضمیمه آن شده و مکان اتفاق که در انتهای پیام یادآور شده داستان را حدس بزنید؛ پدری که مسئولیت سنگینی مانند مدیر کلی اقتصاد و دارایی یک استان را به عهده دارد، احتمالا به خاطر وظایفش مدتی را از خانواده دور یا غافل بوده و حالا برای جبران آن کاستی دختر و پسری که دیگر کودک نیستند و آنقدر بزرگ شده‌اند که شرایط او را درک کنند، به دوش گرفته تا به این وسیله از آنها دلجویی کند! بعد هم با شجاعت این عکس را در صفحه اینستاگرام خود به اشتراک گذاشته که نشان می‌دهد او نه تنها ابایی از مواجهه دیگران با چهره متفاوتی از یک مدیر ندارد، بلکه می‌تواند به دیگران نیز بیاموزد که هر جا و در هر نقشی که هستند باید برای فرزندان‌شان، نقش «پدری» را، خوب و درست بازی کنند.



انتشار این عکس بهانه‌ای شد تا ما به نقش مهم پدر در خانواده و تربیت فرزندان فکر کنیم. نقشی که با حضور پررنگ پدر در خانه معنا می‌شود و از قضا، به دلیل سختی معیشت، زندگی مدرن و هزار دلیل و برهان دیگر این حضور هر روز کمرنگ‌تر شده است. اما این عدم حضور پدر چقدر مهم است و چه تاثیراتی در تربیت کودک ایفا می‌کند؟ 


محمد رضابیگی، روانشناس بالینی در پاسخ به این سوال می‌گوید: 
حضور پدرومادر از قبل از تولد و زمان شکل‌گیری نطفه به شکل‌های مختلف بیان و آموزش‌ها و اطلاع‌رسانی‌هایی انجام شده که توجه والدین به این موضوع بسیار مهم است. این اهمیت و حساسیت نقش والدین در شکل‌گیری شخصیت کودک تا 5 سال نخست زندگی وجود دارد و این سال‌ها مهم‌ترین دوران زندگی کودک است. به طوری که برای سال‌های نخست زندگی کودک و حتی ماه‌هایش تعاریف خاصی وجود دارد که چه اتفاقاتی در روان کودک در این دوران می‌افتد و در وجودش چه چیزهایی شکل می‌گیرد و چه نیازهایی دارد و…
می‌توان گفت ابتدا فروید بر اهمیت این دوران تاکید کرد و حتی کار را تا جایی رساند که ادعا کرد شخصیت هر فردی تا 5 سالگی شکل می‌گیرد و در طول زندگی‌اش هیچ تغییر بنیادینی در آن رخ نمی‌دهد. این نظریه در طول زمان بارها تلطیف و اصلاح شد و روانشناسانی نیز بر نادرستی آن تاکید کردند اما مجموع دستاوردها نشان دهنده این است که اگر این دوران تمام کننده نباشد از همه دوران‌های زندگی مهم‌تر است.
بنابراین نکته اینجاست که وقتی این دوران این همه حساس و مهم است باید توجه داشت که حضور مفید و موثر والدین نیز بسیار ضروری است. ممکن است شما تصور کنید که با رسیدگی در جنبه‌های مالی، عاطفی، وقت‌گذرانی با کودک، بازی با او و مواردی از این دست نبود خود را در کنار او می‌توانید جبران کنید اما باید بدون پرده‌پوشی و تعارف بگویم که اگر شما، به عنوان پدر یا مادر در این سال‌ها کنار فرزند خود حضور موثر نداشته باشید این کمبود اصلا قابل جبران نیست! 
شاید این جمله به نظر ظالمانه و بیش از اندازه صریح باشد، اما حقیقت دارد. اگر فردی که با این شرایط مواجه است، از من در این مورد بپرسد به او این طور جواب قطعی و صریحی نمی‌دهم چون ممکن است باعث ناامیدی شود و او به روند قبلی خود ادامه دهد یا حتی بدتر، احساس کند آنچه از دست رفته را نمی‌توان جبران کرد؛ پس نسبت به همه امورات فرزندش بی‌تفاوت عمل کند. بنابراین تذکر این مساله مهم است که بدانید باید حد تعادل را همیشه رعایت کرد. ممکن است این دوری و عدم حضور به صورت برهه‌ای اتفاق افتاده باشد که البته در این صورت هم شما بخشی از زمان طلایی عمر کودک خود را از دست داده‌اید اما نباید از تمام این زمان صرف نظر کنید! اگر شما به عنوان پدر به دلیل مسائل شغلی یا دوری از همسر و فرزند خود شرایطی دارید که امکان حضور موثر ایده‌آل را از شما می‌گیرد اینجا انتخاب شما بین بد و بدتر است. یعنی باید بتوانید در همان شرایط و فرصتی که دارید ایده‌آل‌هایی که می‌توانید را برای کودک خود فراهم کنید و راهکارهایی را به کار ببرید که در زمان حضور خود به شکل بهتری عمل کنید. 
در مطالب بعدی در مورد این حضور موثر و اقداماتی که برای جبران آن می‌توانید انجام دهید، بیشتر صحبت می‌کنیم.

برگرفته از سایت: نینی سایت

برچسب ها:
! هشدار ! تجويز و تعيين دوز دارو به عهده پزشک مي باشد و دارو لایف مسئوليتي در خصوص مصرف خود سرانه دارو ندارد .
بعضی از قسمت ها و اطلاعات دارویی به روز نیست در صورت بروز مغایرت از فرم ارسال گزارش که در زیر آمده است گزارش خود را ارسال کنید
فرم ارسال گزارش
سوالات ، تجربه و... را در قسمت دیدگاه برای ما بنویسد تا دیگران هم استفاده کنند
دیدگاه شما

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.