علائم خطرناک در ماههای اول بارداری چیست؟

علائم خطرناک در ماههای اول بارداری چیست؟

هر بارداری متفاوت است و نشانه های مخصوص به خود را دارد، اما بعضی از علائم و نشانه ها ممکن است با عوارض خطرناکی همراه باشد. آیا این نشانه ها را می شناسید؟

  • خونریزی واژینال
خونریزی کم و به صورت چند قطره‌در ماه‌های اول بارداری، طبیعی است، اما اگر خونریزی شدید باشد، به طوری که حداقل2 تا 3 دستمال کاغذی با آن کاملا آغشته شود، باید بلافاصله به پزشک معالج خود مراجعه کنید. سقط جنین، بارداری خارج از رحم می تواند با خونریزی خودش را نشان بدهد.

  • تهوع و استفراغ زیاد
حالت تهوع و حتی استفراغ کردن در 3 ماهه اول بارداری، اما اگر این تهوع و استفراغ‌ها به حد آزاردهنده‌ای برسند و بدن را در معرض کم‌آبی قرار دهند، خطرناک می‌شوند. اگر در صورت تکرر استفراغ‌های دچار سرگیجه، کاهش وزن یا خشکی دهان بشوید، یعنی تعادل آب و الکترولیت‌های بدن به هم ریخته و باید خیلی سریع‌ به پزشک مراجعه کنید.
  


  • تب بالا
یک زن باردار نباید درجه حرارت بدنش بالاتر از ۳۸ درجه سانتی‌گراد باشد. تب بالا نشان‌دهنده عفونت در بدن است. اگر تب بالا با دردهای مفصلی و التهاب بدن همراه باشد، باید حتما به پزشک مراجعه کنید.

  • ترشح بیش از اندازه و خارش واژینال
ترشح واژینال در دوران بارداری طبیعی است اما اگر این ترشح‌ها در 3 ماهه اول بارداری بیش از اندازه و سفید، پنیری‌شکل و همراه با خارش باشند، ممکن است نشانه‌ای از عفونت‌های واژینال یا بیماری‌های مقاربتی را نشان بدهند در صورت مواجهه با چنین مشکلی حتما بلافاصله پزشک خود را در جریان بگذارید .

  • درد یا سوزش هنگام ادرار
درد و سوزش در زمان ادرار می‌تواند به دلیل عفونت مثانه یا مجرای ادراری باشد. درمان نکردن عفونت مثانه یا مجاری ادراری در دوران بارداری می‌تواند ابتلا به بیماری‌های جدی و مختلفی مانند عفونت، دردهای زایمان پیش از موعد یا زایمان زودرس را برای یک خانم‌ باردار به دنبال داشته باشد.
 


  • پادرد و سردرد شدید
هیچ سردرد و پادردی در دوران بارداری را نباید نادیده بگیرید. به گزارش سلامت لخته شدن خون در قسمت‌های تحتانی بدن به خصوص پاها می‌تواند منجر به احساس درد در ناحیه ساق پا شود و این لخته شدن یا بالارفتن غلظت خون در مغز هم می‌تواند سردردهای شدیدی را برای یک خانم باردار در پی داشته باشد.

  • ابتلا به بیماری‌های مزمن
بعضی از زنان قبل از بارداری به بیماری‌های مزمنی مثل تیروئید، دیابت، فشارخون بالا، آسم یا لوپوس مبتلا هستند و باید حتما پزشک را در جریان این بیماری‌ها قرار دهند و حواسشان هم به هرگونه تغییر حالتی در دوران بارداری به دلیل ابتلا به این بیماری‌ها باشد.

برگرفته از سایت: نینی سایت

برچسب ها:
! هشدار ! تجويز و تعيين دوز دارو به عهده پزشک مي باشد و دارو لایف مسئوليتي در خصوص مصرف خود سرانه دارو ندارد .
بعضی از قسمت ها و اطلاعات دارویی به روز نیست در صورت بروز مغایرت از فرم ارسال گزارش که در زیر آمده است گزارش خود را ارسال کنید
فرم ارسال گزارش
سوالات ، تجربه و... را در قسمت دیدگاه برای ما بنویسد تا دیگران هم استفاده کنند
دیدگاه شما

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.