در تحقیقات جدید که برای بررسی عوامل موثر در لانهگزینی موفقِ جنین و بارداری طبیعی صورت گرفت، مشخص شد لانهگزینی موفق، نیازمند تغییرات گسترده آندومتر در سطح سلولی و مولکولی و گفتمان دو سویه بین جنین و آندومتر است.
در این پژوهش آمده است، مجموعههای از سیتوکینهای TH1 به صورت هماهنگ و تحت کنترل دقیق کار میکنند تا سبب القاء قدرت پذیرش آندومتر شوند.
همچنین کموکاینها و مولکولهای چسبان اتصال بلاستوسیت به آندومتر را واسطهگری میکنند. در نهایت سلولهای سیستم ایمنی، به طور عمده سلولهای NK، سلولهای دندریتیک و سلولهای Tتنظیمی و TH1، نه تنها در القاء تحمل ایمونولوژیک بلکه در تکامل دیواره رحم و تغییر ساختار عروق آندومتر نیز نقش برجستههای ایفا میکنند.
فهم جامع مکانیزمهای ایمونولوژیک دخیل در لانهگزینی جنین به ارائه راهکارهای درمانی بدیع جهت درمان شکستهای مکرر لانهگزینی و بهبود میزان باروری کمک شایانی خواهد نمود.
اولین کنگره بینالمللی تولیدمثل همزمان با اولین جشنواره برترینهای حوزه تولیدمثل 2 تا 4 خرداد در مرکز همایشهای رازی برگزار می شود و نتایج آخرین یافتهها در این خصوص توسط استادان، پژوهشگران و متخصصان ارائه میشود.
گروههای هدف که در این کنگره به آنها امتیاز بازآموزی تعلق خواهد گرفت متخصصان زنان، مامایی، اورولوژی، جنینشناسی، پزشکان عمومی، دامپزشکان، کلیه گرایشهای علوم پایه پزشکی، زیستشناسی، علومآزمایشگاهی و پاتولوژی هستند.
علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به نشانی اینترنتی www.iserb.ir/iserb2015 مراجعه کرده یا با شماره تلفن 22431945 تماس حاصل نمایند.
منبع: فارس نیوز
برگرفته از سایت: نینی سایت