در مراسم محرم مراقب سرماخوردگی بچه‌ها باشید!

در مراسم محرم مراقب سرماخوردگی بچه‌ها باشید!

نی‌نی سایت: این روزها که هوا کمی سردتر شده است و پاییز آرام‌آرام خودش را در کوچه‌های شهر جا داده است، موارد بیماری‌هایی چون سرماخوردگی و آنفلوآنزا نیز بیشتر از قبل به چشم می‌خورد. برای دوری از بیماری افراد سعی می‌کنند بیشتر در خانه بمانند و خودشان را از سرما و حضور در بیرون از منزل حفظ کنند اما حالا که به روزهای عزاداری سالار شهیدان نزدیک می‌شویم، همه از بزرگ و کوچک دوست دارند در این مراسم شرکت کنند و به همین دلیل باید ساعاتی طولانی را در فضای خارج از خانه یا هیات‌ها و تکایا سپری کنند.



اما آیا حضور در این مکان‌ها باعث سرمای بیشتر و احتمال سرماخوردگی یا قرار گرفتن در معرض ویروس‌های بیشتر نیست؟ در این مورد با دکتر بهروز عرب‌پور، متخصص اطفال صحبت می‌کنیم و او توضیح می‌دهد:


بگذارید ابتدا یک نکته را برای شما بازگو کنم که سرما ارتباط مستقیم با بیماری سرماخوردگی یا آنفلوآنزا ندارد. به این معنی که نباید تصور کرد که در اثر قرار گرفتن در محیط سرد شما دچار سرماخوردگی یا آنفلوآنزا می‌شوید چون همان‌طور که علم پزشکی ثابت کرده است عامل این بیماری‌ها چند نوع ویروس شناخته‌شده است که در اثر وارد شدن آنها به بدن فرد دچار بیماری می‌شود. اما دلیل اینکه چرا در فصل سرما این بیماری‌ها رایج‌تر از قبل است، این است که سرما شرایطی را فراهم می‌کند که از طرفی باعث ضعف بدن و از طرف دیگر مقاومت بیشتر ویروس می‌شود و به همین علت در فصل سرما ویروس‌ها شانس بیشتری برای زنده ماندن در بدن و آلوده کردن آن دارند.


اما برای اینکه به این دست از بیماری‌ها مبتلا نشویم چند راه حل کلی وجود دارد، مثل همیشه رعایت بهداشت اولین نکته‌ای است که باید رعایت شود. شست‌وشوی منظم دست‌ها مخصوصا قبل از خوردن غذا می‌تواند شما را در مقابل ابتلا به بیماری حفظ کند. دوری از افراد بیمار نکته مهم دیگری است که باید رعایت شود. مخصوصا که در مراسمی مانند عزاداری محرم، تعداد زیادی از افراد در محیطی مانند حسینیه یا هیات گرد هم می‌آیند و همین مساله باعث بیشتر شدن احتمال وجود انواع ویروس‌ها در این جمع‌ها می‌شود. در نهایت می‌توان به والدین توصیه کرد که برای جلوگیری از ابتلای کودک به بیماری در این روزها از واکسن آنفلوانزا برای کودکان بالای ۶ ماه استفاده کنند.
در صورت ابتلا به بیماری و بروز علائم بهتر است در اولین فرصت به پزشک مراجعه کنید تا بیماری شما تشخیص داده شود. ابتلا به آنفلوآنزا مخصوصا در برخی از افراد با ویژگی‌های خاص نیازمند درمان و رسیدگی است. از جمله این افراد می‌توان به افرادی که علائم بیماری در آن‌ها شدید است، کسانی که به خاطر شرایط خاص ریسک خطر بیماری در آن‌ها بالاست، افرادی که نیازمند مراقبت دائم در خانه هستند، سالمندان بالای 65 سال، زنان حامله و کسانی که کمتر از دو هفته از زایمان آنها می‌گذرد، افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن مانند آسم و بیماری قلبی (جز فار خون)، سرطان فعال، بیماری مزمن کلیه یا کبد، دیابت، کم خونی داسی شکل، نقص ایمنی و در بیماران دستگاه اعصابی که توانایی کنترل ترشحات تنفسی خود را ندارند و افراد دچار چاقی شدید اشاره کرد.


 

 

برگرفته از سایت: نینی سایت

برچسب ها:
! هشدار ! تجويز و تعيين دوز دارو به عهده پزشک مي باشد و دارو لایف مسئوليتي در خصوص مصرف خود سرانه دارو ندارد .
بعضی از قسمت ها و اطلاعات دارویی به روز نیست در صورت بروز مغایرت از فرم ارسال گزارش که در زیر آمده است گزارش خود را ارسال کنید
فرم ارسال گزارش
سوالات ، تجربه و... را در قسمت دیدگاه برای ما بنویسد تا دیگران هم استفاده کنند
دیدگاه شما

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.