خونریزی بینی کودکان خطرناک است؟

خونریزی بینی در کودکان ممکن است بسیاری از والدین را نگران کند چون برخی علائم بیماری‌ها با خونریزی بینی بروز می‌کند. اما گاهی اتفاقات ساده‌ای باعث خونریزی می‌شود. به همین دلیل باید بتوانید تشخیص دهید خونریزی بینی کودکان چه زمان خطرناک است. 
 


آرامش خود را حفظ کنید!


اولین اقدامی که والدین در برخورد با کودک در صورت مشاهده خونریزی بینی باید انجام دهند، این است که آن ها باید ابتدا آرامش خود را حفظ کنند. بی قراری و اضطراب آن ها ترس و وحشت زیادی را برای کودک ایجاد می کند که این ترس میتواند در آینده مانع شود تا کودک اگر خونریزی از بینی داشت به سراغ والدین بیاید، یا ترس او می تواند شرایط روحیاش را به هم بریزد و او را دچار تشویش و نگرانی کند.


با آرامش از او بخواهید بنشیند. در کنار او بنشینید و سعی کنید با یک دستمال کاغذی تمیز یا پنبه بینی کودکتان را از جایی که استخوان نیست به مدت ۱۰ دقیقه بگیرید. در این مدت برای اینکه کودکتان را سرگرم کنید و حواسش را پرت کنید برایش داستان بگویید یا تلویزیون را روشن کنید و او به دیدن برنامه کودک دعوت کنید.


خونریزی بینی کودک


احتیاط‌های لازم در خونریزی بینی کودک


نگذارید کودک سرش را به هنگام خون دماغ به عقب خم کند، زیرا این کار موجب می شود تا خون به پشت بینی و سپس داخل معده برود و موجب تحریک و در گاهی اوقات حالت تهوع میشود. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه میتوانید بینی کودکتان را رها کنید. اگر خونریزی بند نیامده بود، بار دیگر بینی کودک را از همان قسمتی که اسنخوان ندارد بگیرید و به مدت ۱۰ دقیقه نگه دارید. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه که در کل ۲۰ دقیقه می شود، باید خونریزی بینی کودک قطع شده باشد. اگر خونریزی قطع نشده است حتما با پزشک کودکان تماس بگیرید یا در صورت عدم دسترسی به پزشک کودکان به نزدیکترین درمانگاه یا بیمارستان مراجعه کنید.


خونریزی بینی بچه ها


چرا کودک دچار خون دماغ می‌شود؟


ازبینی، زمانی خون می‌آید که رگ‌های کوچک داخل سطح بینی پاره شوند. حوادث زیر می‌توانند خونریزی بینی را پدید آورند: ضربه به بینی، عطسه کردن هنگام سرماخوردگی یا تب یونجه، وجود شی خارجی در بینی، دست در دماغ کردن و امثال آن، اگر شی خارجی در بینی فرو رفته باشد ترشحات بدبو همراه با خون خارج می‌شود. خونریزی بینی ممکن است شدید باشد اما معمولاً مقدار خیلی کمی خون از آن بیرون می‌ریزد.

برگرفته از سایت: نینی سایت

برچسب ها:
! هشدار ! تجويز و تعيين دوز دارو به عهده پزشک مي باشد و دارو لایف مسئوليتي در خصوص مصرف خود سرانه دارو ندارد .
بعضی از قسمت ها و اطلاعات دارویی به روز نیست در صورت بروز مغایرت از فرم ارسال گزارش که در زیر آمده است گزارش خود را ارسال کنید
فرم ارسال گزارش
سوالات ، تجربه و... را در قسمت دیدگاه برای ما بنویسد تا دیگران هم استفاده کنند
دیدگاه شما

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.