جنجال شیشه شیر بیماری‌زا

جنجال شیشه شیر بیماری‌زا

نی نی سایت: شرکت می‌بورن یکی از شرکت‌های سازنده شیشه شیر برای نوزادان، که برخی از محصولات آن نیز در ایران به فروش می‌رسد، اخیرا بیش از ۳هزار مورد گزارش دریافت کرده که مضمون کلی آنها حاکی از آن است که تعداد زیادی از نوزادان و کودکان به‌دلیل نوشیدن از شیشه شیرهای فنجان مانند که سر پستانک آنها دارای فرم قالبی است و به قارچ آلوده شده، دچار حالت تهوع و استفراغ شده‌اند.
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، کمیسیون‌های بررسی کننده امنیت تولیدات مصرف‌کننده در آمریکا گزارش داده است پس از دریافت این گزارش‌ها، شرکت سازنده تامی تیپی 3.1میلیون از این شیشه شیرها را از بازار جمع‌آوری کرده و به شرکت بازگردانده است. براساس این گزارش انواع شیشه‌های طراحی شده برای کودکان 4‌ تا 12‌ماه جمع‌آوری شده‌اند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری آنلاین، این شیشه شیرهای فنجان‌مانند به این دلیل که گفته شده است قارچی که داخل سرپستانک ایجاد شده عامل بیماری نوزادان است، جمع‌آوری شده است. گزارش شده است که دست‌کم 70 نوزادی که از این شیشه شیرهای آلوده به قارچ نوشیده‌اند دچار بیماری شده‌اند. ازجمله عوارض مصرف این شیشه شیرهایی که در سر پستانک آن قارچ ایجاد شده اسهال و استفراغ عنوان شده است. کمیسیون‌های امنیت تولیدات مصرف‌کننده هشدار داده‌اند‌ این قارچ می‌تواند در نوع جداشدنی این سرپستانک‌ها ایجاد شود. درصورت عدم شست‌وشوی دائمی و خیس ماندن این سرپستانک‌ها شرایط ایجاد قارچ در آنها فراهم می‌شود.
نحوه تمیز کردن شیشه شیر
وسایل مورد نیاز در تغذیه با شیرخشک را با آب گرم و صابون باید شست. شیشه‌ها، کلاهک سر شیشه‌ها و حلقه‌هایی را که سر شیشه به شیشه پیچ می‌شوند، باید برس کشید. داخل سر شیشه را به بیرون برگردانید با مقداری نمک و با انگشت خود داخل آن را کاملاً بشویید تا شیری که در این قسمت ته‌نشین شده است، کاملاً پاک شود.به خاطر جلوگیری از ابتلای نوزاد به اسهال و استفراغ، باید تمام این وسایل را استریل کرد.
محصولات تامی‌تیپی در ایران
شیشه شیرهای تامی‌تیپی در ایران هم به فروش می‌رسد شیشه شیر پیرکس نوزاد 150میل تامی تیپی – ضد‌نفخ، لیوان سوپاپ‌دار دسته‌دار 230میل تامی تیپی، بطری نوشیدنی سوپاپ‌دار کودک تامی تیپی 300میل، قمقمه نی‌دار دوجداره 300میل تامی تیپی.




منیع: سلامت نیوز

برگرفته از سایت: نینی سایت

برچسب ها:
! هشدار ! تجويز و تعيين دوز دارو به عهده پزشک مي باشد و دارو لایف مسئوليتي در خصوص مصرف خود سرانه دارو ندارد .
بعضی از قسمت ها و اطلاعات دارویی به روز نیست در صورت بروز مغایرت از فرم ارسال گزارش که در زیر آمده است گزارش خود را ارسال کنید
فرم ارسال گزارش
سوالات ، تجربه و... را در قسمت دیدگاه برای ما بنویسد تا دیگران هم استفاده کنند
دیدگاه شما

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.