تحریک حس حسادت فرزندان با مقایسه کردن

تحریک حس حسادت فرزندان با مقایسه کردن

 مهرانگیز علیرضایی روان‌شناس با بیان این مطلب افزود: در یک خانواده فرزندان باید احساس کنند که والدین آنها را به یک اندازه دوست دارند، ولی گاهی برخورد والدین با فرزندان طوری است که باعث تحریک حس حسادت و ایجاد حس حسادت نسبت به فرد دیگر در کودک می‌شوند. 

علیرضایی با اشاره به اینکه کودکان از سنین یک تا پنج سالگی به دلیل نرسیدن به تکامل فکری تصور می‌کنند نوزاد تازه متولد شده رقیب آنها است، اظهار داشت: کودک فکر می‌کند والدین مهر و محبت خود را از کودک گرفته و دیگر چیزی برای او باقی نمی‌ماند به همین دلیل نسبت به نوزاد حسادت می‌کنند. 

وی ادامه داد: اگر والدین مراقب رفتار خود نباشند و احساس حسادت در فرزند اول باقی بماند در بزرگسالی به شکل‌های مختلف حسادت ظاهر می‌شود. 

علیرضایی عنوان کرد: سن کودک هر اندازه که باشد با آمدن کودک جدید دنیایش دگرگون می‌شود پس تا حد ممکن او را در پذیرفتن نوزاد جدید شرکت دهید و اجازه دهید فرزند صدای ضربان قلب کودک را بشنود و او را در خرید لباس نوزاد شریک کنید تا حس حسادت از بین برود. 


وی خاطرنشان کرد: کودک را با خواهر و برادرش مقایسه نکنید چون باعث تحریک حس حسادت می‌شود، یادمان باشد آنها دو فرد جدا و شخصیت‌ متفاوت هستند، به فرزندان یاد دهید چطور به حل و رفع اختلاف‌هایشان بپردازند و آنها را برای دوستی و همکاری با هم تحسین کنید تا حس حسادت را در آنها از بین ببرید. 


 


 


منبع : باشگاه خبرنگاران

برگرفته از سایت: نینی سایت

برچسب ها:
! هشدار ! تجويز و تعيين دوز دارو به عهده پزشک مي باشد و دارو لایف مسئوليتي در خصوص مصرف خود سرانه دارو ندارد .
بعضی از قسمت ها و اطلاعات دارویی به روز نیست در صورت بروز مغایرت از فرم ارسال گزارش که در زیر آمده است گزارش خود را ارسال کنید
فرم ارسال گزارش
سوالات ، تجربه و... را در قسمت دیدگاه برای ما بنویسد تا دیگران هم استفاده کنند
دیدگاه شما

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.