نی نی سایت:درمان افسردگی شما چقدر اثربخش بوده است؟ آیا این درمان اندکی به شما کمک کرده است اما شما هنوز هم احساس می کنید مشکلتان برطرف نشده است؟ شاید احساس کنید که درمان اصلاً کارایی نداشته است. در اینصورت شما به افسردگی مقاوم به درمان مبتلا هستید.متأسفانه درمان افسردگی همیشه کارآمد نیست. درمان های ضدافسردگی در حدود دوسوم از افراد مبتلا به این مشکل، کارایی ندارد. ممکن است ماه ها یا حتی سال ها سپر شوند اما هیچ بهبودی حاصل نشود.اما اگر درمان ها اثربخش نبوند، آن را قطع نکنید. بیشتر افراد می توانند افسردگی مقاوم به درمان خود را کنترل کنند. فقط شما به همراه پزشکتان، باید رویکرد درست را پیدا کنید. این رویکرد می تواند شامل داروهای مختلف یا روش های درمانی دیگر باشد. اگر با وجود استفاده از روش های درمانی، هنوز هم با افسردگی دست و پنجه نرم می کنید، باید با این موضوع آشنا شوید.
افسردگی مقاوم به درمان چیست؟
نکته جالب در اینجا این است که پاسخ دادن به این سئوال سخت است. متخصصان امر هنوز هم در مورد تعریف ایت اصطلاح به اتفاق نظر نرسیده اند.برخی پژوهشگران آن را حالتی از افسردگی می دانند که به دو درمان متنفاوت از دو گروه مختلف جواب نمی دهد. سایر متخصصان بر این باورند که شخص باید چهار روش درمانی را بیازماید. اگر هیچکدام از آنها اثربخش نبود، در اینصورت می توان گفت که افسردگی از نوع مقاوم به درمان است.
البته تعریف دقیق این موضوع برای شما اهمیتی ندارد. شما باید چند سئوال اساسی از خودتان بپرسید:
• آیا درمان هایی که استفاده کرده اید حال شما را بهبود نبخشیدند؟
• آیا درمان ها اندکی حال شما را بهتر کرده اند اما هنوز مانند قبل نشده اید؟
• آیا تحمل عوارض جانبی درمان برای شما سخت است؟
اگر پاسخ شما به هر کدام از این سئوالات مثبت باشد، باید به پزشک مراجعه کنید. خواه شما واقعاً مبتلا به افسردگی مقاوم به درمان باشید خواه نه، در هر صورت به کمک متخصص نیاز دارید.
منبع:شفاف
برگرفته از سایت: نینی سایت