آنچه زنان باردار در ماه رمضان باید رعایت کنند

آنچه زنان باردار در ماه رمضان باید رعایت کنند

 با تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان می توانید از ضعف و بیماری پیشگیری کرده و با برنامه ریزی درست و تغذیه ای مناسب از افزایش وزن و  احساس ضعف در ایام مبارک رمضان جلوگیری کنید. برنامه صحیح غذایی باعث می شود، فرد روزه دار دچار بسیاری از بیماری های گوارشی نشود.


از سویی دیگر تغذیه درست و مناسب باعث می شود که زنان روزه دار کمتر در معرض ضعف و کسالت قرار گیرند. دانشمندان معتقدند که میوه جات و تغذیه صحیح باعث می شود که زنان باردار در معرض ضعف شدید در ماه مبارک رمضان قرار نگیرند.


تغذیه پیشنهادی برای زنان باردار چیست؟


برای خانمهای باردار در هنگام افطار خرما، آبمیوه و سوپ پیشنهاد می شود. خرما و آبمیوه باعث می شود قند خون متعادل شود، ناگفته نماند که باید زنان باردار از هنگام افطار تا سحر چندین وعده ی سبک تناول کنند که بدن آنها به حالت طبیعی بازگردد.


در وعده های میان افطار تا سحر چندین تغذیه پیشنهاد می شود :


سالاد، مرغ، گوشت گوسفند، ماهی تازه و انواع حبوبات.


کربوهیدرات مغذی همچون برنج، آرد ونان.


انواع سبزیجات.


لازم به ذکر است که خانمهای باردار از تغذیه هایی که محتوی چربی های مضری هستند اجتناب کنند زیرا این نوع از مواد غذایی باعث می شود دستگاه گوارشی آسیب ببیند و  مشکلاتی را در برای آنها بوجود آورد. 


تغذیه پیشنهادی در وعده ی سحر


وعده سحر یکی از مهم ترین وعده های غذایی برای افراد روزه دار به شمار می آید، بعضی از دانشمندان معتقد هستند که خاصیت این وعده، از افطار مهم تر است و باید فرد روزه دار اهمیت خاصی به آن بدهد. وعده سحر باید طوری باشد که تا بعد از نماز ظهر به یک فرد روزه دار نشاط ورزد و بدن وی را متعادل سازد.


فرد روزه دار باید از خوردن غذاهای پرچرب و سنگین در وعده سحر خودداری کند و از غذاهای مغذی استفاده کند، غذاهای پرالیاف و دارای کربوهیدارت همانند حبوبات و نان باعث تعادل بدن خواهند شد و دستگاه گوارشی را تنظیم می کند.


همچنین برای زنان باردار در وعده سحر این تغذیه پیشنهاد می شود :


نان گندم، استفاده از حبوبات، آبمیوه های طبیعی، قندهای طبیعی همانند عسل.


نکته قابل توجه این است که زنان نباید از چای استفاده کنند زیرا باعث تشنگی و از بین بردن مواد معدنی در بدن خواهد شد.


آنچه زنان باید در ماه مبارک رمضان رعایت کنند


در ابتدا لازم است که خانمهای باردار با مشورت پزشک روزه بگیرند. بدون شک روزه داری موجب خستگی و کسالت در خانمها می شود. 


اگر زنان باردار قصد دارند که روزه بگیرند، باید از چندین تغذیه اجتناب کنند، قند و چربی و غذاهای مضر که باعث می شود خستگی در زنان چند برابر شود. بنابراین تغذیه پیشنهادی ما استفاده از قندهای طبیعی همچون عسل و استفاده از میوه های تازه است و خانمها باید این موارد را در نظر گرفته و در رژیم غذایی خود قرار دهند.


 


منبع: baby center

برگرفته از سایت: نینی سایت

برچسب ها:
! هشدار ! تجويز و تعيين دوز دارو به عهده پزشک مي باشد و دارو لایف مسئوليتي در خصوص مصرف خود سرانه دارو ندارد .
بعضی از قسمت ها و اطلاعات دارویی به روز نیست در صورت بروز مغایرت از فرم ارسال گزارش که در زیر آمده است گزارش خود را ارسال کنید
فرم ارسال گزارش
سوالات ، تجربه و... را در قسمت دیدگاه برای ما بنویسد تا دیگران هم استفاده کنند
دیدگاه شما

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.