سوراخ کردن گوش قبل از 7 سالگی ممنوع!

سوراخ کردن گوش قبل از 7 سالگی ممنوع!

نی‌نی سایت: قدیم‌ترها مرسوم بود مادربزرگ‌ها یا بزرگ‌ترهای فامیل، گوش دختر بچه‌ها را همان ماه‌های اول تولد سوراخ کنند؛ آن هم نه با دستگاه و تکنولوژی‌های امروزی، با نخ و سوزن!

این روزها چنین اتفاقاتی به ندرت پیش می‌آید و ما مادران جدید کمتر به دست‌های لرزان مادران‌مان اعتماد می‌کنیم و دوست داریم همه چیز طبق روال دنیای امروز پیش برود.

همین می‌شود که دیگر از نقل و نبات و ناز کشیدن‌ و قصه‌های دل‌خوشکنک خبری نباشد و کودک‌مان را دست غریبه‌ای بسپاریم که چندان حوصله اشک‌های دختران‌مان را ندارد. اما واقعا چه سنی برای سوراخ کردن گوش دختران‌مان مناسب است؟ این کار به مراقبت‌های خاصی نیاز دارد؟

در ادامه دکتر نازنین سادات- متخصص پوست و مو و زیبایی به این سوالات پاسخ می‌دهد:


 


 

سوراخ کردن گوش قبل از 7 سالگی ممنوع!


متخصصان معمولا سوراخ کردن گوش بچه‌ها را به علت مشکلاتی که ممکن است بروز کند، توصیه نمی‌کنند؛ مثلا این‌که، نکند سوراخ روی یکی از رگ‌ها بیفتد و موضع مورد نظر را زخم و عفونت کند.

پس بهتر است برای سوراخ کردن گوش بچه‌ها بعد از 7 سالگی اقدام کنیم و حتما نظرش را نسبت به این کار بپرسیم. از طرفی برای سوراخ کردن گوش باید مراکز درمانی را انتخاب کنید که از استریل بودن وسایل و تجهیزات آن مطمئن هستید، چون امکان انتقال بیماری‌هایی چون هپاتیت و … با وسایل آلوده محتمل‌تر است.


 


نکات ایمنی سوراخ کردن گوش 


نکته بسیار مهمی که نباید فراموش کنیم این است که پیش از سوراخ کردن گوش کودک‌مان، حتما او را پیش پزشک ببریم و راهنمایی‌های لازم را بگیریم. البته سوراخ کردن گوش در شرایط استریل، در مجموع کار خطرناکی نیست.

اما درباره بعضی از افراد که مستعد عفونت هستند؛ مثلا بچه‌های دیابتی یا آنهایی که مشکل انعقاد خون دارند و احتمال خونریزی در آنها بالاست، ممکن است این موضوع دردسرساز شود.


بهتر است برای سوراخ کردن گوش بچه‌ها بعد از 7 سالگی اقدام کنیم


نخ در گوش بچه‌ها نکنید!


حساسیت پوست بچه‌ها با همان گوشواره‌ای که بار اول به گوش‌شان می‌کنیم، مشخص خواهد شد.  تنها گزینه مناسب گوشواره‌ای از جنس طلا یا نقره مرغوب است. از ذهن‌تان آن رشته نخ‌هایی را که از گوشتان آویزان بود تا زخم خودش را بگیرد، فراموش کنید.

گوشواره‌های بدلی یا نخی که برای کیپ نشدن سوراخ‌ گوش‌ها استفاده می‌کردند، می‌توانند علاوه بر بروز آلرژی‌های پوستی، چسبندگی و عفونت هم ایجاد کند. باید حواس‌تان باشد که چندبار در روز گوشواره را در گوش دخترتان بچرخانید،چون این کار مانع از چسبیدن گوشواره به زخم سوراخ گوش می‌شود. برای تمیز کردن اطراف سوراخ گوش هم از محلول ضدعفونی ‌کننده مخصوص گوش یا الکل استفاده کنید.

می‌توانید با آغشتن محلول روی تکه‌ای پنبه، ناحیه بین گوش و گوشواره را تمیز کنید. البته قبل از لمس کردن گوش‌ها دست‌هایتان را بشویید. این کار احتمال عفونت و گسترش آلودگی را کاهش می‌دهد.


 


گوشواره طبی یا گوشواره اصلی؟!


اگر گوش دخترتان را سوراخ کردید، حواس‌تان باشد که گوشواره طبی نباید زودتر از 4 تا 6 هفته بعد از سوراخ کردن گوش، از گوش دخترتان خارج شود.

اما پس از 3 هفته می‌توانید آن را جایگزین گوشواره اصلی کنید(استریل کردن گوش و گوشواره‌ها با الکل فراموش نشود). در غیر این صورت، زخمِ تازه جوش می‌خورد و سوراخ ناپدید می‌شود؛ حتی اگر گوش فقط یک تا دو روز بدون گوشواره باشد.

حالا اگر بعد از گذشت یک تا سه روز از سوراخ کردن گوش دخترتان متوجه قرمزی، تورم یا درد شدید، باید به پزشک مراجعه کنید، چون احتمال عفونت وجود دارد.


 

برگرفته از سایت: نینی سایت

برچسب ها:
! هشدار ! تجويز و تعيين دوز دارو به عهده پزشک مي باشد و دارو لایف مسئوليتي در خصوص مصرف خود سرانه دارو ندارد .
بعضی از قسمت ها و اطلاعات دارویی به روز نیست در صورت بروز مغایرت از فرم ارسال گزارش که در زیر آمده است گزارش خود را ارسال کنید
فرم ارسال گزارش
سوالات ، تجربه و... را در قسمت دیدگاه برای ما بنویسد تا دیگران هم استفاده کنند
دیدگاه شما

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.