نقص عضو جنین با خوردن این خوراکی در دوران بارداری

نقص عضو جنین با خوردن این خوراکی در دوران بارداری

 غلامرضا کردافشاری استاد دانشکده طب سنتی گفت: «در بارداری مصرف کاسنی بسیار توصیه شده است که می توان از عرق یا مخلوط با خاکشیر استفاده کرد.» به گفته وی تدابیر ماه نهم برای حفظ جنین و تسهیل در زایمان و کم کردن عارضه در فرزند و مادر است که باید از همان ماه نهم روی شیردهی کار کرد و شیر مادر را تقویت کرد.


 

این استاد دانشگاه درباره تدابیر ماه نهم افزود: «اما از دیگر توصیه ها برای زنان باردار در ماه نهم بارداری علاوه بر کاسنی، مصرف هر روز صبح ناشتا به اندازه ۱۰ تا ۱۱ گرم روغن بادام شیرین است. براین اساس به شدت تأکید شده است تا در ماه های آخر بارداری از موادغذایی ترش، مواد غذایی قابض مانند خرمالو، غذا های غلیظ مانند گوشت گاو، ماکارونی، فست فودها، بادنجان و حلیم پرهیز شود.»


 


کردافشار با اشاره به اینکه استفاده از کرفس و گشنیز چه در دوران لقاح و چه در دوران بارداری ممنوع است، گفت: «استفاده از زرشک، سیب ترش، ماست ترش، سرکه و ترشی، مصرف موادغذایی گرم زیاد و سرد زیاد ممنوع است همچنین خوردن یخ نیز ممنوع است؛ گشنیز کاهش قند خون مغزی می دهد و موجب کاهش حافظه نوزاد می شود همچنین مصرف حلوا و زعفران احتمال سقوط جنین را افزایش می دهد»


 


وی بیان داشت: «تحقیقاتی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر روی اثرات مصرف زرشک در دوران بارداری انجام شده است؛ دوران بارداری موش را ۲۱ روز در نظر گرفتند. یعنی ۳ تا ۷ روز. ۷ روز اول، سه ماهه اول انسان، ۷ روزه دوم سه ماهه دوم انسان، ۷ روز سوم سه ماهه سوم در نظر گرفتند و عصاره زرشک را از روز دوم به موش ها دادند. دیدند در روز ۱۷ و ۱۸ که سه ماهه سوم می شود جنین ها را به طریق جراحی خارج کردند. مشاهده شد که فک بالا تشکیل نشده و یا اکثراً کور بودند یعنی شبکیه تشکیل نشده بود و احشا خیلی از این موش ها بیرون زده بود و در یکی از روستاها اطراف خراسان زنان باردار زرشک خیلی مصرف می کردند و دیدند خیلی از بچه های آن ها هم دچار عارضه شدند.»




کردافشار در برنامه خانه محبت خاطرنشان کرد: «مصرف بنفشه و ختمی موجب سقط جنین می شود و به  طور کلی مصرف هر ماده غذایی قاعده آور موجب سقط جنین می شود همچنین ختمی باز کننده انتهای عروق رحم است که خود سقط کننده است و زنان باردار بدون مشورت پزشک حاذق و دانشگاهی طب سنتی هیچ گیاه دارویی و داروی گیاهی مصرف نکنند.»


 


 


 


منبع: ایسنا

برگرفته از سایت: نینی سایت

برچسب ها:
! هشدار ! تجويز و تعيين دوز دارو به عهده پزشک مي باشد و دارو لایف مسئوليتي در خصوص مصرف خود سرانه دارو ندارد .
بعضی از قسمت ها و اطلاعات دارویی به روز نیست در صورت بروز مغایرت از فرم ارسال گزارش که در زیر آمده است گزارش خود را ارسال کنید
فرم ارسال گزارش
سوالات ، تجربه و... را در قسمت دیدگاه برای ما بنویسد تا دیگران هم استفاده کنند
دیدگاه شما

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.