مریم صیادی با اشاره به افزایش سوخت و ساز بدن مادران در دوران بارداری، اظهار کرد: قطعا در این زمان نیازهای تغذیهای مادران افزایش پیدا میکند.
وی با اشاره به وجود آیات صریح قرآن در خصوص منع مادران باردار و شیرده برای روزهداری، اظهار کرد: گرسنگی طولانی مدت در طول روزهداری عوارضی را برای سلامت مادران به دنبال دارد که در صورت وجود علائم بارداری در مادران باردار از جمله تهوع، این علائم را تا حد زیادی تشدید میکند.
صیادی با بیان اینکه روزهداری بر تمام سیستمهای جنین اثرگذار است، گفت: بیش از جنین این مادر است که در معرض عوارض روزهداری قرار دارد، زیرا جنین زمانی که مواد غذایی کافی به آن نرسد این مواد را از ذخایر بدن مادر تامین میکند و در نهایت این مادر است که ناتوان میشود.
این کارشناس مامایی همچنین در خصوص عوارض روزهداری در مادران شیرده نیز هشدار داد و اظهار کرد: بر اثر گرسنگی طولانی این مادران، ماده شیمایی در شیر مادر تولید میشود که این ماده شیمیایی با ورود به بدن نوزاد میتواند افت IQ و کند ذهن شدن نوزاد را به دنبال داشته باشد.
صیادی افزود: در همین راستا توصیه میشود مادران باردار و شیرده تا حد ممکن از گرفتن روزه در ماه مبارک رمضان اجتناب کرده و حتما در این زمینه با پزشک خود مشورت کنند.
منبع: ایسنا
برگرفته از سایت: نینی سایت