هپاتیت منعی برای بچه‎دارشدن نیست

هپاتیت منعی برای بچه‎دارشدن نیست

 دکتر «رضا سالاری» در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: زنانی که ناقل هپاتیت ب هستند، میتوانند حامله شوند تنها مسألهای که برای این نوزادان ممکن است اتفاق بیفتد، ابتلا به هپاتیت ب است که در حدود 40 درصد موارد اتفاق میافتد(این آمار از 10 تا 90 درصد متغیر است).



 


 




وی خاطرنشان کرد: برای این‌که احتمال عفونت نوزاد کاهش یابد(و حتی به نزدیک صفر برسد) باید بلافاصله پس از تولد کودک، ایمونوگلوبولین و واکسن هپاتیت ب به نوزاد تزریق شود.


 




 


 




سالاری ادامه داد: از همین‌رو ناقل هپاتیت و فرد حامله، حتماً پزشک خود را از این مسأله مطلع کند. پزشک پس از زایمان، بدن نوزاد را به دقت و با احتیاط میشوید و ظرف 12 ساعت ایمونوگلوبولین هپاتیت ب(آمپول HBIG) را روی یک ران و اولین واکسن هپاتیت ب را(حداکثر در 7 روز اول پس از تولد) روی ران دیگر نوزاد تزریق میکند.


 




 


 




مدیرگروه بهداشت حرفهای دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: نوبت دوم واکسن پس از یک ماه و نوبت سوم واکسن شش ماه پس از نوبت اول تزریق میشود.


 




 


 




وی افزود: کودک باید پس از چند روز و نیز 9 تا 12 ماه بعد تولد از نظر وجود آنتیژن سطحی هپاتیت ب(HBsAg ) مورد آزمایش قرار گیرد. در صورت اتخاذ این تدابیر، امکان ابتلای نوزاد شما به هپاتیت، به کمتر از 10 درصد می‌رسد. به هر حال اگر تعداد کافی بچه دارید، از حاملگی مجدد بپرهیزید.


 




 


 




سالاری خاطرنشان کرد: همه‌ی زنان باید در دوران بارداری از نظر HBsAg مورد آزمایش قرار گیرند.


 




 


 




 


 


 


 


منبع: ایسنا


 


برگرفته از سایت: نینی سایت

برچسب ها:
! هشدار ! تجويز و تعيين دوز دارو به عهده پزشک مي باشد و دارو لایف مسئوليتي در خصوص مصرف خود سرانه دارو ندارد .
بعضی از قسمت ها و اطلاعات دارویی به روز نیست در صورت بروز مغایرت از فرم ارسال گزارش که در زیر آمده است گزارش خود را ارسال کنید
فرم ارسال گزارش
سوالات ، تجربه و... را در قسمت دیدگاه برای ما بنویسد تا دیگران هم استفاده کنند
دیدگاه شما

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.