مصرف این نوع غذا تهوع در دوران بارداری را کاهش می‌دهد

مصرف این نوع غذا تهوع در دوران بارداری را کاهش می‌دهد

 دکتر مهجور متخصص زنان زایمان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص علت تهوع صبحگاهی در خانم‌های باردار گفت: تهوع در خانم‌های باردار یک بیماری محسوب نمی‌شود و ایجاد آن علت‌های متفاوتی را دارد.




وی افزود : از علت‌های ایجاد تهوع در خانم‌های باردار  می‌توان به مشکلاتی هورمونی و ناراحتی‌های معده بیشتر به دلیل کند شدن حرکت دستگاه گوارش ایجاد شود اشاره کرد.



 وی ادامه داد: این تهوع‌ها درمان پذیرند و ممکن است با یک رژیم غذایی و استفاده از داروهایی که توسط پزشک متخصص تجویز می‌شود درمان شوند.



وی بیان کرد: برای کاهش و درمان تهوع در خانم‌های باردار بهتر است، حجم غذا‌ها کم و دفعات آن بیشتر شود.



وی در آخر گفت: مصرف غذاهای سرخ کرده، سوپ و آش و ادویه باعث تشدید تهوع‌ها میشود که بهترین جایگزین برای این غذاها، غذاهای خشک است.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

برگرفته از سایت: نینی سایت

برچسب ها:
! هشدار ! تجويز و تعيين دوز دارو به عهده پزشک مي باشد و دارو لایف مسئوليتي در خصوص مصرف خود سرانه دارو ندارد .
بعضی از قسمت ها و اطلاعات دارویی به روز نیست در صورت بروز مغایرت از فرم ارسال گزارش که در زیر آمده است گزارش خود را ارسال کنید
فرم ارسال گزارش
سوالات ، تجربه و... را در قسمت دیدگاه برای ما بنویسد تا دیگران هم استفاده کنند
دیدگاه شما

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.