اشرف آلیاسین در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، با اشاره به حادثه جابجا شدن دو نوزاد در بیمارستان امام علی (ع) چابهار در سال گذشته ، اظهار داشت: جا بهجایی نوزاد در زایشگاه اتفاق نادری است که شلوغی بیش از حد زایشگاه و کمبود نیروی انسانی اصلیترین عامل آن است.
وی افزود: لحظه تولد برچسبی روی دست نوزاد، مادر و تمام برگههای پرونده زده میشود، همچنین اثر کف دست و کف پای نوزاد ثبت میشود و در پرونده قرار میگیرد تا مانع از جابه جایی نوزاد با نوزادان دیگر شود. این جراح و متخصص زنان گفت: قرار دادن این برچسبها دور دست نوزاد و مادر و پرونده و البته گذاشتن یک مامای مسئول برای هر زن میتواند جلوی بروز این اتفاقات را بگیرد. این فلوشیب نازایی اظهارداشت: بهتر است شبکه بهداشت و درمان کشور به فکر بومیسازی ماما و پرستار در شهرهای کشور باشد و پرستار و ماما ویژه آن شهر تربیت شود.
سال گذشته در چابهار نوزادی در یکی از زایشگاههای دولتی استان سیستان و بلوچستان جا به جا شده بود. در این اتفاق، نوزادی سیاه پوست (کبری) به یک خانواده ایرانی سفید پوست تحویل شده بود. خانواده تحویل گیرنده این نوزاد به موضوع شک کرده و از زایشگاه پیگیری کردند اما زایشگاه با آنها همکاری نکرد و در نهایت پس از شکایت و حکم قضایی اطلاعاتی را برای پیدا کردن فرزند اصلی به این خانواده ارائه داد. در نهایت این خانواده توانست بعد از ماهها پیگیری، فرزند خود را (الناز) در روستایی دیگر پیدا کند اما خانواده ای که فرزند سفید پوست را در اختیار داشت برای تحویل دادن فرزند در خواست دو میلیون تومان پول کرد و در نهایت با پرداخت پول فرزند را به والدین اصلی اش تحویل دادند. رئیس بخش زنان و زایمان بیمارستان دکتر شریعتی تهران با اذعان نسبت به رفتار والدین «کبری» برای گرفتن مقداری پول از والدین « الناز»، خاطرنشان کرد: رفتار والدین«کبری» و گرفتن مقداری پول از والدین الناز اخلاقی نبوده چرا که والدین واقعی «الناز» نیز برای فرزند خانواده «کبری» زحمت کشیده بودند.
منبع : فارس
برگرفته از سایت: نینی سایت