مرخصی زایمان تمام شده و مجبورید استعفا دهید؟

مرخصی زایمان تمام شده و مجبورید استعفا دهید؟

آیا مادری هستید که با به دنیا آمدن فرزندش احساس می‌کند شرایط کار دیگر بر وفق مراد نیست و باید محل کار خود را رها کند؟ یا فکر می‌کنید که حقوقی که می‌گیرید ارزش این‌همه تلاش را ندارد؟ شاید هم به خاطر مرخصی‌های زیاد با رئیستان دچار مشکل شده‌اید.
تحقیقات میدانی نشان داده بیش از 50 درصد افراد شاغل در سطوح مختلف، تمایل به تغییر شغل یا حرفه خود دارند. با اینکه روی صحبت ما به‌طور خاص با مادرانی است که بعد از تولد فرزندشان شرایط متفاوتی برایشان ایجاد شده، اما نارضایتی از شغل و محیط آن، یک موضوع جهانی است و در تمام دنیا افراد را به چالش می‌کشد. چه برسد به مادران جوان که به عنوان کسی که تا صبح بالای سر بچه بوده به‌سختی از رختخواب جدا می‌شوند، بابت وظایف شغلی استرس دارند و در نهایت هم باید با همکاران و صدالبته رئیسی که احتمالاً شرایط او را به‌عنوان یک مادر جوان درک نمی‌کند، سر و کله بزند. بنابراین طبیعی است که مادران جوان زودتر از بقیه پا پس بکشند. با وجود این مشکلات پیشنهاد می‌کنیم قبل از رها کردن همه‌چیز، ابتدا چند روش ابتدایی ساده را که در این مقاله به آن‌ها اشاره‌ شده است، رعایت کنید و بعد تصمیم بگیرید.

اول. افکار منفی خود را بشناسید

افکار منفی در کوتاه‌مدت می‌توانند با ایجاد احساساتی نظیر ترس و خشم روی تصمیم‌های شما تاثیر بگذارند؛ اما از آنجایی‌که تأثیر این احساسات مقطعی است، نمی‌توانند در دراز مدت یار کمکی شما باشند. شناخت اینکه چه چیزی، چه کسی و یا چه موقعیتی سبب ایجاد افکار منفی در ذهنتان می‌شود، بسیار مهم و ضروری است. نسبت به مشکلی که در مقابل شما است، آگاهانه برخورد کنید و ببینید شرایط جدید شما، یعنی بچه‌دار شدن چقدر روی احساساتی که نسبت به محیط کار یا همکارانتان دارید تاثیر گذاشته است.
 


دوم. نسبت به باورهای خود شک کنید

بعدازاینکه توانستید آگاهانه مشکل خود را ارزیابی کنید، زمان آن می‌رسد که ذهن با برنامه‌ریزی سراغ حل مسئله برود. در این بخش ممکن است باورهای قدیمی، کارکرد مغز شما را برای رسیدن به یک راه‌حل خوب، دچار مشکل کند؛ بنابراین شما نیاز دارید روی نکات مثبت تمرکز کنید، فرصت‌هایی که این کار در اختیار شما می‌گذارد را با دقت ببینید و در نهایت به استقبال چالش جدید بروید. برای مثال ممکن است به این نتیجه برسید بی‌خوابی در طول شب باعث شده صبرتان نسبت به حرف‌های همکارتان کم شود و مشکل را برای خودتان بزرگ کنید. در این صورت درخواست کمک از همسر یا والدینتان برای اینکه بعضی شب‌ها به کمک شما بیایند و از فرزندتان مراقبت کنند تا شما بتوانید بخوابید، ایده خوبی به نظر می‌رسد.

سوم. یک پل فکری بسازید

پل فکری یک اصطلاح روان‌شناختی است و به زبان ساده به فرآیند ایجاد افکار مثبت در ذهن اشاره دارد. بعدازآنکه ارتباط ذهن خود را با هیجانات منفی قطع کردید باید چیزی جایگزین آن‌ها کنید و چه گزینه‌ای مناسب‌تر از افکار مثبت که هیجانات خوشایندی را برای شما به همراه دارند. به‌عنوان‌مثال تمام ویژگی‌های مثبت محل کار و همکارانتان را جلوی چشم بیاورید و به آن‌ها دقت کنید. کاری که پل فکری انجام می‌دهد این است که با ایجاد سوالی مثل اینکه محل کارتان واقعا بد است یا به نظر شما بد می‌رسد، امکان تصمیم‌گیری درست را فراهم می‌کند.
 


چهارم. با رئیس خود صحبت کنید

درنهایت می‌رویم سراغ آخرین قدم، گپ دوستانه با جناب رئیس. هدف ما از صحبت با رئیس ایجاد یک رابطه همدلانه است، یعنی بتوانیم با نهایت احترام درباره مشکلاتمان با دیگری صحبت کنیم. به‌هرحال با توجه به تولد فرزندی در خانواده شما، ایجاد تغییرات امری طبیعی است، بنابراین قبل از ایجاد هرگونه اصطکاک، خودتان به سراغ جناب رئیس بروید. راجع به شرایطتان صحبت کنید و ببینید امکان بروز بعضی تغییرات وجود دارد یا نه؟ مثلا آیا می‌توانید در ازای کسر شدن بخشی از حقوقتان زودتر به خانه بروید یا مرخصی بیشتری داشته باشید؟ پرسیدنش که ضرری ندارد!

برگرفته از سایت: نینی سایت

برچسب ها:
! هشدار ! تجويز و تعيين دوز دارو به عهده پزشک مي باشد و دارو لایف مسئوليتي در خصوص مصرف خود سرانه دارو ندارد .
بعضی از قسمت ها و اطلاعات دارویی به روز نیست در صورت بروز مغایرت از فرم ارسال گزارش که در زیر آمده است گزارش خود را ارسال کنید
فرم ارسال گزارش
سوالات ، تجربه و... را در قسمت دیدگاه برای ما بنویسد تا دیگران هم استفاده کنند
دیدگاه شما

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.