غلام عباس ملازاده گفت: الگوسازی یکی از مهمترین اتفاقی که باید در تربیت فرزندان شکل گیرد.
وی افزود: قطعا پدر و مادر طرحوارههایی مبنی بر اینکه بچهها چه رفتاری داشته باشند در ذهن خود دارند و چه بسا که این طرح وارهها از عوامل ایجاد انگیزه و ادامه زندگی یک زن و شوهر است.
این روانشناس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: از آنجایی که فرزندان بخش مهمی از زندگی خود را جدای از پدر و مادر میگذرانند و از محیط مهدکودک الگو میگیرند ممکن است والدین به انتظارات درونی خود نرسند نوع و رفتارهای کودکان به والدین آسیب وارد کند تا جایی که ممکن است موجب اختلاف پدر و مادر نیز شود.
وی افزود: سپردن فرزندان به غیر از منزل سبب میشود فرزندان آن الگوگیری که باید از والدین داشته باشند نخواهند داشت و این یک آسیب است.
ملازاده اظهار کرد: برای اینکه فرزندان در محیط تربیتی غیر از خانواده آسیب کمتری ببینند باید یک تیمی مشتمل بر روانشناس، کارشناس تغذیه، مددکار و کارکنان مجرب در محیطهای مهد کودک حضور داشته باشد تا کودکان را در مسیر صحیح تربیت هدایت کنند.
وی افزود: والدین نباید مسائل مربوط به کار را وارد خانه کنند و باید تا جای امکان ارتباط تنگاتنگی با فرزندان داشته باشند و نیازهایی مربوط به رشد بچهها را برطرف کنند.
این روانشناس گفت: برای رشد متعادل فرزندان مادر باید حداقل یک سوم روز را برای فرزندان وقت بگذارد اما اگر پدر خانواده وقت کمتری بگذارد آسیب خاصی برای فرزندان به وجود نمیآید.
منبع: ایسنا
برگرفته از سایت: نینی سایت