طرز تهیه 3 نوع سالاد زمستانی

طرز تهیه 3 نوع سالاد زمستانی

فصل زمستان فرصت خوبی است تا با خوراکی‌های خوشمزه این فصل سالادهای لذیذ و متفاوتی تهیه کنید و از داشتن سفره‌ای خوش‌رنگ و زیبا لذت ببرید. در اینجا تهیه سه سالاد زمستانی را به شما پیشنهاد می‌کنیم که علاوه بر افراد خانواده، مهمانان شمارا هم خوشحال می‌کند و ایده خلاقانه‌ای برای این فصل سرد محسوب می‌شود.

1. سالاد انار و پرتقال

مواد لازم:

  • 3 پیمانه برگ ظریف اسفناج
  • 2 پیمانه دانه انار
  • 1 ساقه پیازچه
  • 2 عدد پرتقال ریز
  • 2 ق س آب‌لیموی تازه
  • 1 ق س سرکه سیب
  • 3 ق س روغن‌زیتون
  • 1 ق س عسل
  • کمی نمک
  • مقداری فلفل تازه آسیاب شده
طرز تهیه:

  • ابتدا پرتقال‌ها را حلقه‌حلقه برش بزنید. بعد آن‌ها را طوری پوست بگیرید که پوسته نازک سفید روی پره‌ها هم گرفته شود. سپس آن‌ها را با برگ‌های اسفناج و دانه‌های انار در کاسه‌ای بزرگ بریزید.
  • مواد سس (آب‌لیمو، سرکه، روغن‌زیتون، عسل، نمک و فلفل) را باهم مخلوط‌کنید و روی سالاد بریزید. مواد را به‌خوبی باهم مخلوط‌کنید. در انتها پیازچه را نازک حلقه کنید و به سالاد بیفزایید. سالاد را در ظرف دلخواه بریزید.
نکته:
می‌توانید مواد سالاد را مخلوط‌کنید و در یک ظرف پهن مسطح بریزید و بعد سس را روی آن‌ها بریزید.

2. سالاد کدوحلوایی با پاستا



مواد لازم:

  • 4 ق س روغن‌زیتون یا هر روغن گیاهی دلخواه
  • 1 پیمانه پاستای دانه برنجی ریز
  • 4 پیمانه کدوحلوایی مکعبی شده
  • 250 گرم کلم بروکسل (چهارقاچ شود)
  • 2/1 پیمانه گردوی خام (درشت خرد شود)
  • 1 پیمانه دانه انار
  • مواد لازم برای تهیه سس سالاد
  • 4/1 پیمانه روغن گیاهی
  • 2 ق س سرکه سیب
  • 1 ق چ خردل
  • 1 ق س شربت سیب
  • کمی رنده‌ی پوست پرتقال
  • 1 ق س آب‌پرتقال
  • 4/1 ق چ نمک دریا
  • 8/1 ق چ فلفل سیاه تازه ساییده شده
طرز تهیه:

  •  2 قاشق روغن را در تابه‌ای مناسب روی حرارت متوسط بگذارید. کدوحلوایی‌های خردشده را در تابه بریزید و به مدت 12 دقیقه تفت دهید. در حین پخت یادتان نرود هم بزنید. بعد از پخت کدوها را در کاسه‌ای بریزید. آن‌ها را کناری بگذارید تا خنک شوند.
  • با همین روش و با 2 قاشق روغن باقیمانده، کلم بروکسل­ها را تفت دهید تا آن‌ها هم بپزند. یک دقیقه آخر گردوها را به تابه اضافه کنید و آن‌ها را هم در تابه داغ حرارت دهید تا بوی خامی‌شان از بین برود. این مواد را هم به کاسه کدوها بیفزایید و صبر کنید تا خوب خنک شوند.
  • قابلمه‌ای آب روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. پاستاها را د ر آب جوش بریزید. وقتی پاستاها پختند، آن‌ها را در آبکش بریزید و از رویشان آب سرد رد کنید. در این فاصله تا همه مواد خنک می‌شوند، سس سالاد را درست کنید. برای این کار تمام مواد لازم برای سس را باهم مخلوط‌کنید.
  •  وقتی همه مواد خوب خنک شدند، آن‌ها را با دیگر مواد و نمک و فلفل مخلوط‌کنید. سس را هم به آن‌ها بیفزایید و هم بزنید تا همه مواد به سس آغشته شوند. سالاد برای سرو آماده است.
نکته‌: اگر شربت سیب نداشتید می‌توانید از عسل استفاده کنید و اگر دوست دارید غذایتان خیلی سلامت باشد بهتر است به‌جای تفت دادن مواد (کدوحلوایی و کلم بروکسل) آن‌ها را بخارپز کنید.

3. سالاد لبو با مخلفات اضافه




مواد لازم:

  • 1 عدد لبوی کوچک
  • 2/1 پیمانه نخود پخته
  • 4/1 پیمانه دانه انار
  • 1 پیمانه کینوآی پخته
  • کمی روغن‌زیتون و سرکه بالزامیک
  • 2 ق س مغز تخمه آفتابگردان
  • نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:

  • همه مواد را کنار هم بچینید مخلوط‌کنید و با نمک، فلفل و روغن‌زیتون و سرکه بالزامیک سالاد را طعم دار کنید.
نکته: کینوآ دانه‌ گیاه است که به علت دارا بودن پروتئین زیاد به آن خاویار گیاهی هم می‌گویند. کالری کمی دارد و چون از برنج سبک‌تر است جایگزین خوبی برای این غله است. دانه‌های کینوا منبعی غنی از منیزیم، فسفر، پتاسیم، آهن، کلسیم و ویتامینه‌ای خانواده ب است. با خوردن این دانه فیبر زیاد و کربوهیدرات مناسبی را وارد بدن خود می‌کنید. نکته مهم این است که مصرف آن باعث ثابت نگه‌داشتن قند خون می‌شود.

برگرفته از سایت: نینی سایت

برچسب ها:
! هشدار ! تجويز و تعيين دوز دارو به عهده پزشک مي باشد و دارو لایف مسئوليتي در خصوص مصرف خود سرانه دارو ندارد .
بعضی از قسمت ها و اطلاعات دارویی به روز نیست در صورت بروز مغایرت از فرم ارسال گزارش که در زیر آمده است گزارش خود را ارسال کنید
فرم ارسال گزارش
سوالات ، تجربه و... را در قسمت دیدگاه برای ما بنویسد تا دیگران هم استفاده کنند
دیدگاه شما

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.