نی نی سایت به نقل از میزان: مطالعات نشان دادهاند گوشت و شیر گاوهای جوان و شاد یعنی همانهایی که در دوران بقا، جنب و جوش بیشتری داشتهاند طعم و مزه بهتری دارد. مهران عسکرزاده متخصص تغذیه با بیان این مطلب گفت:« عضلات حیوانات (و نیز انسانها) حاوی قندی به نام گلیکوژن است که بعد از مرگ به اسید لاکتیک تبدیل میشود. این همان چیزی است که گوشت را ترد، خوشمزه و نیز مقاوم به باکتریها میکند. زمانی که حیوان تحت استرس باشد، مثلاً ترسیده باشد، خسته باشد یا بیمار شده باشد، میزان گلیکوژن عضلات کاهش یافته و صرف سوخت و ساز بدن، تامین انرژی و مقابله با این استرس واردشده به بدن میشود. پس سطح اسید لاکتیک بدن این حیوان بعد از ذبح، به طور قابلتوجهی پایینتر از سایر دامهای سالم است. این همان تغییری است که در ذبح دامهای پیر و سالخورده، دامهای دچار سوءتغذیه، دامهای بیمار، استرس بالای دامهایی که در خانه ذبح میشوند و نیز رفتار خشونتآمیز با دامها در قبل از ذبح و یا آزار دامها روی میدهد.» عسکرزاده در ادامه گفت:« به طور مثال در مورد گوشت گاو و گوسفند، دقت داشته باشید گوشتی که میخرید کمی آبکی، به رنگ قرمز روشن باشد و زمانی که آن را فشار میدهید به راحتی فرو نرود و بافت آن ارتجاعی باشد؛ یعنی بعد از فشار دادن سریعاً برگردد؛ و گوشتهای خیلی نرم و خیلی شل را انتخاب نکنید. اگر گوشتی را دیدید که رنگ آن کدر، تیره رنگ، خشک و شل است، بدانید که این گوشت، گوشت یک دام ناراحت و افسرده و یا یک دام رنجکشیده بوده است.»
برگرفته از سایت: نینی سایت