ماریا صادقی، دبیرانجمن علمی مامایی ایران برای این دوران مصرف لبنیات، مغزها، ماهیهای پرورشی و رودخانهای، سبزیها و میوههای تازه را در دوران بارداری ضروری توصیه میکند و میگوید: زنان در این دوران باید از خوردن ماهیهای اقیانوسی، غذاهای خام و جگر بپرهیزند.
او با اشاره به تغییراتی که در خلق و خوی زنان باردار ایجاد میشود توضیح میدهد: بسیاری از زنان در این دوران به سمت افسردگی میل پیدا میکنند و در نتیجه تمایل آنها به پخت و پز و تهیه غذای مناسب کاهش مییابد به همین دلیل مصرف انواع فستفودها و غذاهای منجمد در این دوران افزایش مییابد که هیچکدام به واسطه نمک زیاد، مواد نگهدارنده و کالری زیاد مناسب نیستند.
دبیرانجمن علمی مامایی ایران مصرف کنسروها به دلیل وجود مواد نگهدارنده و غذاهای خام مانند ماهی سوشی را برای زنان باردار مضر میداند و میگوید: اگر چه جگر حاوی آهن بالایی است ولی به علت غلظت بالای ویتامین A در 3 ماه اول بارداری اصلاً توصیه نمیشود، زیرا مصرف زیاد ویتامین A برای جنین در حال رشد در سه ماهه اول ممنوع است.
منبع: سلامت نیوز
برگرفته از سایت: نینی سایت