با آسم کودکم در زمستان چه کنم؟

با آسم کودکم در زمستان چه کنم؟

او هم مثل بچه‌های دیگر، عاشق پرت کردن گلوله‌‎های برفی است. دلش می‌خواهد جای پایش روی برف‌ها بماند و صورتش را برای لمس شدن با دانه‌های برف به سمت آسمان بگیرد. اما وقتی سرفه امانش نمی‌دهد و آسم، ریه‌هایش را ناتوان کرده است، چطور می‌تواند بدون به خطر افتادن سلامتش، لذت برف‌بازی را تجربه کند؟

زمستان؛ بلای جان کودکان آسمی

گرچه زمستان فصل سرما خوردن است، اما بچه‌های مبتلا به آسم، فقط گرفتار ویروس‌های رنگارنگ این فصل نمی‌شوند. سرمای زمستان، عاملی تحریک کننده است که حملات آسم آنها را شدید‌تر می‌کند و گاهی حتی می‌تواند زندگی این کودکان را تهدید کند.
متخصصان بر این باورند که نفس کشیدن در هوای سرد، علائم آسم را شدیدتر می‌کند. وقتی هوای سرد و مرطوب زمستان به ریه این کودکان وارد می‌شود، باعث اسپاسم مجراهای تنفسی می‌شود و خس خس، سرفه، تنگی نفس را به جان کودکان می‌اندازد. گذشته از این، فراموش نکنید ویروس‌ها و باکتری‌هایی که سرماخوردگی و بیماری‌های زمستانه را ایجاد می‌کنند، بعد از چند روز و با یک درمان ساده مبتلایانشان را رها می‌کنند، اما به سادگی از بدن کودکان آسمی بیرون نمی‌روند. بچه‌های مبتلا به آسم، در برابر این ویروس‌ها آسیب‌پذیرترند و احتمال اینکه یک سرماخوردگی ساده، پای آنها را به بیمارستان‌ها باز کند و به مشکلی که حل کردنش اگر ناممکن نباشد، لااقل دشوار است، تبدیل شود.


شال گردن؛ ناجی کودکان

به عقیده متخصصان، پوشاندن گردن، دهان و بینی با شال گردن، حتی از گذاشتن کلاه به سر، در حفظ سلامت کودکان گرفتار آسم موثرتر است. به گفته آنها یک «شال گردن» می‌تواند ناجی زندگی کودکان مبتلا به آسم باشد و از تبدیل شدن زمستان به فصل درمان‌های سخت و بستری شدن در بیمارستان جلوگیری کند.
وقتی کودکان روی دهانشان را با شال گردن می‌پوشانند، به جای وارد شدن هوای سرد به مجاری تنفسی‌شان، هوای گرم از مسیر دهان به ریه‌هایشان برمی‌گردد یا از راه بینی به بدنشان وارد می‌شود.

نگذارید کودکتان قربانی سرما شود

آسم و بیماری‌های ناشی از آن، یکی از عوامل اصلی مرگ و میر در جهان است و هر سال، میلیون‌ها نفر، به خاطر عوارض ناشی از مشکلات تنفسی، جان خود را از دست می‌دهند. همین هشدارها کافی است، تا به جای هر روز نشستن در مطب پزشکان و عمل کردن به نسخه‌های رنگارنگی که گره‌ای از مشکلتان باز نمی‌کنند، یک کلاف کاموا بخرید و برای کودکتان شال گردن ببافید. حالا که تحقیقات ثابت کرده شال گردن، موثرترین راه پیشگیری از حملات کشنده آسم در زمستان است، این توصیه را جدی بگیرید.

برگرفته از سایت: نینی سایت

برچسب ها:
! هشدار ! تجويز و تعيين دوز دارو به عهده پزشک مي باشد و دارو لایف مسئوليتي در خصوص مصرف خود سرانه دارو ندارد .
بعضی از قسمت ها و اطلاعات دارویی به روز نیست در صورت بروز مغایرت از فرم ارسال گزارش که در زیر آمده است گزارش خود را ارسال کنید
فرم ارسال گزارش
سوالات ، تجربه و... را در قسمت دیدگاه برای ما بنویسد تا دیگران هم استفاده کنند
دیدگاه شما

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.