اوتیسم بدون درمان، ولی قابل کنترل

اوتیسم بدون درمان، ولی قابل کنترل

 زهره ترابی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه زنجان، در خصوص بیماری اوتیسم اظهار کرد: بیماری اوتیسم یکی از بیماری‌های جدی گروه بیماری‌های رشدی اختلالات رفتاری طیف اوتیسم بوده که در اوایل دوره کودکی معمولا قبل از سه سالگی ظاهر می‌شود. هر چند علایم و شدت آن در افراد مختلف، متفاوت است اما همه انواع اوتیسم بر توانایی برقراری ارتباط با دیگران توسط کودک تاثیر می‌گذارد.


 


وی با اشاره به انواع اوتیسم افزود: اغلب کودکان مبتلا به اوتیسم در یادگیری علم و مهارت کند بوده و بعضی از آن‌ها نشانه‌هایی از هوش پایین را نشان می‌دهند. سایر کودکان مبتلا به اوتیسم ممکن است در یادگیری مشکلی نداشته، اما در ارتباط اجتماعی، کلامی و زندگی طبیعی مشکل داشته باشند. تعداد کمی از کودکان مبتلا به اوتیسم به صورت ذاتی توانایی‌های بالایی داشته و مهارت‌های مثال‌زدنی در برخی از مهارت‌های خاص همچون هنر، موسیقی یا ریاضی از خود نشان می‌دهند.


ترابی با بیان برخی از دلایل بروز اوتیسم تصریح کرد: به نظر می‌رسد که اوتیسم نوعی بیماری ژنتیکی و ارثی است و دانشمندان در تلاشند تا ژنی که باعث ابتلای افراد به این بیماری می‌شود را پیدا کنند. همچنین محققان اکنون بر روی عوامل محیطی همچون عفونت‌های ویروسی، عوارض و مشکلات حین بارداری و آلوده‌کنند‌ه‌های هوا در حال تحقیق هستند تا بدانند این مشکلات باعث ابتلای کودکان به بیماری اوتیسم می‌شود یا نه.


این متخصص یادآور شد: هر چند درمان کاملی برای بیماری اوتیسم وجود ندارد، ترکیبی از درمان‌های خانگی و مدرسه‌ای می‌تواند به بهبود وضعیت این بیماران کمک کند. در واقع هدف درمان افزایش عملکرد کودک با کاهش شدت بیماری است. پزشک کودک‌تان بسته به مشکل و شدت آن یکی از درمان‌ها یا ترکیبی از آن‌ها را پیشنهاد می‌کند که از جمله این درمان‌ها، درمان‌های رفتاری و ارتباطی، درمان‌های آموزش، درمان‌های خانوادگی و درمان دارویی است.


ترابی خاطرنشان کرد: هنوز هیچ راهی برای پیشگیری از ابتلای کودک به اوتیسم یافت نشده است. با این‌ حال با درمان به موقع بیماری بهبود یافته و مهارت‌های اجتماعی و کلامی کودک ارتقا پیدا می‌کند. اگر کودک شما مبتلا به اوتیسم است با مراجعه به مشاوران و متخصصان برای آشنایی با راه‌های مختلف بهبود کودک، به کودک‌تان کمک کنید، چرا که درمان به موقع برای کودک مفید بوده، زندگی را برای او آسان‌تر کرده و از افزایش شدت بیماری اوتیسم پیشگیری می‌کند.



 


 


 


 


منبع: ایسنا


برگرفته از سایت: نینی سایت

برچسب ها:
! هشدار ! تجويز و تعيين دوز دارو به عهده پزشک مي باشد و دارو لایف مسئوليتي در خصوص مصرف خود سرانه دارو ندارد .
بعضی از قسمت ها و اطلاعات دارویی به روز نیست در صورت بروز مغایرت از فرم ارسال گزارش که در زیر آمده است گزارش خود را ارسال کنید
فرم ارسال گزارش
سوالات ، تجربه و... را در قسمت دیدگاه برای ما بنویسد تا دیگران هم استفاده کنند
دیدگاه شما

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.