نینی سایت: زوجهای که قصد بچهدار شدن دارند، نباید این تصمیم را به تعویق بیاندازند زیرا افزایش سن میتواند شانس پدر یا مادر شدن را به مراتب سختتر کند. برخی از زوجین بچهدار شدن را تا مهیا شدن شرایط مناسب اقتصادی یا ترفیع شغلی و … به تاخیر میاندازند غافل از اینکه جلوگیری از بارداری و افزایش سن میتواند روند باردار شدن را مختل کند. اما دانستن نکات زیر الزامی است:
در صورتی که سن از 35 سال عبور کند، باردار شدن زنان مشکل میشود
افزایش سن میتواند از قدرت باروری زنان بکاهد به طوری که پس از عبور از سن بیست و پنج سالگی هر ساله احتمال باروری زنان کاهش پیدا میکند. از سوی دیگر، افزایش سن با افزایش سقط جنین در ارتباط است. باردار شدن زنان در سنین بالا میتواند احتمال سقط را نیز افزایش داده و خطر سقط جنین در مادرانی که در سنین بالا باردار شده اند، بیش از سایرین است. این موضوع در حالی است که بسیاری از پزشکان معتقدند بارداری زنان پس از سی و پنج سالگی با مشکلات متعددی همراه خواهد بود و زنان برای باردار شدن باید مدتی را تحت نظر پزشک بوده و از مشاورههای قبل از بارداری بهرهمند شوند.
مراجعه به پزشک را به تعویق نیاندازید
زوجینی که پس از شش ماه تا یک سال از قصد بارداریشان میگذرد و هنوز بچهدار نشدهاند، باید به پزشک مراجعه کنند بخصوص اگر سن مادر آینده بالاتر از 35 سال باشد. در نتیجه اگر قصد مادر و پدر شدن دارید این تصمیم را به تعویق نیاندازید زیرا افزایش سن میتواند شانس شما را برای پدر و مادر شدن کاهش دهد و از سوی دیگر، قبل از هر تصمیمی برای باردار شدن با پزشک مشورت کنید زیرا بارداری در سنین بالا نیازمند رعایت شرایط خاصی است که مشاورههای پزشکان را میطلبد.
از دیگر مضرات به تعویق انداختن باروری میتوان به مواردی مانند تولد نوزادی با ناهنجاریهای متعدد، کمبود وزن، نوزاد نارس، سقط جنین یا تولد با مشکلات فراوان را نام برد. مادرانی که در سنین بالا باردار میشوند نیز با مشکلاتی مانند دیابت، فشار خون، خونریزی، عدم قدرت کافی برای انجام زایمان طبیعی روبرو هستند.
برگرفته از سایت: نینی سایت