این ماده یک ترکیب شیمیایی معدنی با فرمول شیمیاییAl2 (SO4)3 می باشد. سولفات آلومینیوم در آب قابل حل می باشد و از عمده مصرف آن به عنوان عامل منعقد کننده در تصفیه آب آشامیدنی می باشد. سولفات آلومینیوم معمولا به عنوان نوعی از آلوم نیز نام برده می شود. آلوم ها نمک های دو سولفاته می باشند.
۱) سولفات آلومینیوم به عنوان منعقد کننده جهت جدا سازی تقریبا تمام نا خالصی های موجود در آب شناخته شده است.
۲) وظیفه اصلی این ترکیب تامین یونهای مورد نیاز جهت خنثی نمودن ذرات کلوئیدی موجود در آب میباشد تا امکان پیوستن این ذرات به یکدیگر بوجود آید.
۳) این ترکیب پس از انحلال به سرعت با عوامل قلیایی موجود در آب وارد واکنش شده و رسوب ژلاتینی هیدروکسید آلومینیوم را تولید می نماید که باعث جذب ذرات و نا خالصی های موجود در آب می گردد.
۴) تولید نمکها و صابون های آلومینیوم و ژل.
۱) تولید نمکها و صابون های آلومینیوم و ژل.
۲) هیدروکسید آلومینیوم
۳) بعنوان کاتالیست در تولید اتان
۴) عامل ضد رطوبتی در بتون
۵) تولید گلیسیرین
۶) بعنوان عامل فوم ساز در فوم های آتش نشانی
۷) بعنوان پاک کننده روغن ها و چربی ها
۸) صنایع شکر.
۹) تولید کودهای کشاورزی
۱۰)داروسازی مهم ترین کاربرد سولفات آلومینیوم تولید کاغذ و مقوا سازی و کارتن سازی است. نیمی از تولید این محصول به منظور استفاده در این صنعت می باشد. همچنین سولفات آلومینیوم به دلیل دارا بودن خاصیت یونی آلومینیوم، به عنوان یک منعقد کننده قوی در صنعت تصفیه آب و فاضلاب کاربرد دارد. در صورت استفاده از آن در آب های آلوده، آلوم با ایجاد انعقاد موجب ته نشین شدن و جداسازی اکثرا ناخالصی های آب می شود…توسط حمید نیک پی
مطالب عالی بود از سایت ما هم دیدن فرمایید.